Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victimele nevazute ale crizei din Grecia

Antena3 Antena3,
 Victimele nevazute ale crizei din Grecia

Copiii, victimele nevazute ale datoriei Greciei, sunt abandonati din cauza lipsurilor materiale si a unei crize care a inceput inainte chiar ca unii dintre ei sa se nasca, scrie Sky News. Presedintele celei. continuă pe Antena3

Bancile din Grecia s-au redeschis, insa restrictiile vor fi mentinute

Bancile din Grecia s-au redeschis luni dimineata, la trei saptamani dupa ce au fost inchise pe fondul crizei financiare din tara, insa limita la retragerile de numerar va fi mentinuta la 420 de euro pe saptamana, relateaza Deutsche Welle in pagina.

Euroins Insurance Group achizitioneaza o companie de asigurari de viata din Grecia

Euroins Insurance Group a ajuns la un acord de achizitionare a subsidiarei diviziei de asigurari de viata din Grecia a Credit Agricole, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Statele UE au convenit sa inceapa redistribuirea a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit, in cadrul unei reuniuni la Bruxelles, sa inceapa in octombrie mutarea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene, cu mult sub tinta de 40.

Soarta a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia, decisa la Bruxelles

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit luni, la Bruxelles, sa inceapa redistribuirea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene.

Statele UE vor incepe redistribuirea a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit luni, in cadrul unei reuniuni la Bruxelles, sa inceapa in octombrie mutarea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene, cu mult sub tinta de 40. 000 propusa de Comisia Europeana.

Statele UE au convenit sa inceapa redistribuirea a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit luni, in cadrul unei reuniuni la Bruxelles, sa inceapa in octombrie mutarea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene, cu mult sub tinta de.

Restrictiile bancare din Grecia afecteaza si firmele de servicii funerare

Firmele de pompe funebre din Grecia se lupta sa faca fata cu restrictiile bancare care limiteaza clientii sa retraga doar 60 de euro pe zi, in conditiile in care cel mai modest serviciu funerar costa.

Restrictiile bancare din Grecia pun bete in roate firmelor de pompe funebre

Firmele de pompe funebre din Grecia se confrunta cu dificultati din cauza restrictiilor bancare, care limiteaza retragerile de numerar la 60 de euro pe zi, in conditiile in care cel mai modest serviciu funerar costa de 15 ori mai mult.

Restrictiile bancare din Grecia afecteaza si firmele de pompe funebre: Este macabru ce se intampla!

Firmele de pompe funebre din Grecia se confrunta cu dificultati din cauza restrictiilor bancare, care limiteaza retragerile de numerar la 60 de euro pe zi, in conditiile in care cel mai modest serviciu funerar.

Unii dintre protestatarii din Grecia recunosc ca sunt platiti pentru a participa la revolte

Unii dintre cetatenii straini arestati recent in cursul protestelor violente din Grecia le-au spus autoritatilor ca au fost platiti sa participe la revolte, au declarat politisti citati de Kathimerini in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )