Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Paul Dobre: La alegerile locale din 2016, votantii vor fi verificati instantaneu printr-un sistem electronic

B1 B1,
Victor Paul Dobre: La alegerile locale din 2016, votantii vor fi verificati instantaneu printr-un sistem electronic

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a declarat ca, pentru alegerile locale din 2016, va fi introdus in fiecare sectie de votare un sistem de vot electronic de verificare a votantilor, transmite Mediafax. Rolul acestui. continuă pe B1

Dobre: La alegerile locale din 2016 se va introduce un sistem electronic de verificare a votantilor

Un sistem electronic de verificare a votantilor va fi introdus la alegerile locale din 2016, in fiecare sectie de votare, astfel incat se va sti instantaneu daca o persoana a mai votat in acea zi, iar Guvernul si-a luat angajamentul pentru realizarea.

Ponta a blocat alegerile locale

Primarii si presedintii de consilii judetene care si-au pierdut mandatele vor fi inlocuiti abia la alegerile locale din 2016, dupa ce Guvernul a refuzat sa organizeze alegeri partiale.

Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

Conservatorul Andrezj Duda a castigat alegerile prezidentiale din Polonia cu 53% din voturi, invingandu-l pe presedintele in exercitiu, Bronislaw Komorowski, de centru dreapta, care si-a recunoscut infrangerea, obtinand 47%, potrivit unui sondaj de opinie realizat la iesirea de la urne, transmite AFP.

Conservatorul Andrezj Duda castiga alegerile prezidentiale din Polonia

ACTUALIZARE 12:04 Zlotul a atins minimul ultimelor 2 luni dupa victoria lui Duda Zlotul polonez s-a depreciat la minimul ultimelor doua luni fata de euro, dupa ce candidatul opozitiei in alegerile prezidentiale, Andrzej Duda, l-a invins pe presedintele Bronislaw Komorowski, provocand ingrijorare ca incetitudinile politice vor creste inainte de alegerile parlamentare din toamna, potrivit Bloomberg.

Tocatoarele de lemn, arma electorala pentru Iulian Badescu, candidat la alegerile locale 2012 in Ploiesti

Iulian Badescu si-a castigat functia de primar al Ploiestiului din 2012 datorita tocatoarelor de lemn, potrivit procurorilor DNA. Badescu a promis firmei care urma sa livreze tocatoarele contracte pe bani.

Rezultate finale: Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale din Polonia cu 51,55% dintre sufragii

Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale de duminica din Polonia cu 51,55% din voturi, potrivit rezultatelor finale anuntate de Comisia Electorala poloneza, informeaza AFP. Duda l-a invins.

Bronislaw Komorowski isi recunoaste infrangerea la alegerile prezidentiale din Polonia

Presedintele polonez, Bronislaw Komorowski, si-a recunoscut infrangerea in fata adversarului sau conservator Andrzej Duda la alegerile prezidentiale de duminica, un rezultat care trage un semnal de alarma pentru Guvern, ce se va confrunta cu propriile alegeri in cursul acestui an.

Exit Poll: Andrzej Duda, 53% la alegerile prezidentiale din Polonia

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia, cu 53%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )