Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta: Codul fiscal e o reforma radicala pentru Romania. Daca va exista un blocaj politic in Parlament iau in calcul angajarea raspunderii (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Codul fiscal e o reforma radicala pentru Romania. Daca va exista un blocaj politic in Parlament iau in calcul angajarea raspunderii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca noul Cod fiscal reprezinta o reforma radicala pentru Romania si ca, doar in cazul unui blocaj politic in Parlament,. continuă pe B1

Pro Sport: Victor Ponta a semnat in 2014 o scrisoare de sprijin pentru o echipa noua de Formula 1 controlata de o firma inregistrata in Cipru

Premierul Victor Ponta a semnat, in anul 2014, o scrisoare de sprijin a Guvernului Romaniei pentru Forza Rossa, o echipa noua de Formula 1 controlata de o firma inregistrata in Cipru, scrie Pro Sport, care a obtinut dosarul aplicatiei depuse de Forza Rossa la Federatia Internationala de Automobilism.

Victor Ponta, mesaj de 8 Martie pentru toate femeile

Martie este cu siguranta luna cea mai frumoasa din an - pentru ca vine primavara, pentru ca avem atat de multe doamne pe care putem sa le sarbatorim, sa le dam o floare, sa le multumim pentru tot ce fac!.

Ponta, la sedinta de Guvern: Daca pierdem fonduri europene, le pierde Romania, nu Guvernul actual

Seful Guvernului Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca, codul Fiscal reprezinta o reforma radicala pentru Romania.

Dosarul Referendumul. Premierul Victor Ponta, asteptat miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat ca martor

Premierul Victor Ponta este asteptat, miercuri, la Curtea Suprema pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul Referendumul. in acest caz vicepremierul Liviu Dragnea, alaturi de alte peste 70 de persoane, a fost trimis in judecata pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

Iau in considerare asumarea raspunderii pe Codul Fiscal daca va exista un blocaj politic in Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat azi, la inceputul sedintei de guvern, ca ia in considerare angajarea raspunderii guvernului pe proiectul noului Cod Fiscal daca acesta va fi blocat politic in Parlament.

in ce conditii isi asuma Guvernul Ponta raspunderea pe Codul Fiscal

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii blocheaza adoptarea acestuia, relateaza Mediafax.

Victor Ponta pierde teren in PSD: Baronii nu accepta decat o reforma de ochii lumii - Suspendarea din partid este o chestiune neconstitutionala

Victor Ponta va prezenta joi noul staut al partidului, care ii va curata pe social-democratii cu probleme penale. in acest context, baronii judeteni cu state vechi s-au revoltat impotriva premierului.

Victor Ponta: Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie

Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie, a anuntat luni premierul Victor Ponta. Dupa acel moment, proiectul va fi trimis in Parlament, pentru a intra in dezbatere.

Premierul Victor Ponta: Trebuie sa sustinem campania privind emiterea de bonuri fiscale. Un comerciant care nu emite bon fiscal ne fura pe noi toti!

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe contul sau de facebook in care ii indeamna pe romani sa sprijine campania de emitere a bonurilor fiscale. Noi toti, in calitate de cumparatori, trebuie sa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )