Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta, comentariu acid la adresa lui Klaus Iohannis: Cum se poate eticheta un astfel de Presedinte?

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, comentariu acid la adresa lui Klaus Iohannis: Cum se poate eticheta un astfel de Presedinte?

Victor Ponta a comentat recenta declaratie a presedintelui Klaus Iohannis, care a laudat mostenirea economica a fostului guvern, in declaratiile facute inainte de plecarea la. continuă pe Antena3

Primele explicasii ale jurnalistului care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Keno Verseck, care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a explicat la Digi24 motivele care l-au facut sa scrie acest articol si a vorbit despre atacurile lansate la adresa sa de unele publicatii romanesti.

Victor Ponta, declaratii socante la adresa unui ministru tehnocrat: Ori e cazut in cap, ori pleaca!

Fostul premier Victor Ponta a comentat, luni, la Parlament, declaratiile ministrului Justitiei despre ordonanta privind interceptarile, el sustinand ca un ministru care spune ca drepturile fundamentale ale.

Victor Ponta, mesaj incredibil pe Facebook: Daca o sa-i vad la Cotroceni pe Parazitii, Cheloo si Ombladon, atunci o sa ...

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca il va lauda din toata inima pe Klaus Iohannis doar atunci cand ii va invita la Cotroceni pe Parazitii Cheloo si.

Principesa Margareta s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. Seful statului i-a transmis urari de sanatate Regelui Mihai. Regele Mihai I a fost externat, marti,.

Klaus Iohannis, operatiune de umanizare prin decorarea unor cunoscuti artisti. Antena 3, trei emisiuni dedicate evenimentului

Klaus iohannis a revenit marti in atentia publica dupa o lunga serie de declaratii si pozitionari controversate printr-o operatiune de PR care i-a adus o supra-expunere mediatica. Presedintele i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si formatia Cargo, iar Antena 3 si Realitatea TV au dedicat spatii largi evenimentului. De remarcat apropierea tot mai puternica a postului lui Voiculescu de Iohannis. Antena 3 a dedicat evenimentului portiuni consistente din 3 emisiuni: cele moderate de vedetele postului - Dana Grecu, Razvan Dumitrescu si Mihai Gadea.

Klaus Iohannis, inaintea Consiliului European: Turcia trebuie ajutata sa opreasca fluxul migrationist

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European care are loc in perioada 17 18 martie la Bruxelles Turcia trebuie ajutata sa opreasca fluxul refugiatilor, a.

Klaus Iohannis: Solomon Marcus va ramane in sufletele noastre pentru tenacitatea si intelepciunea sa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, condoleante apropiatilor lui Solomon Marcus, precizand ca academicianul va ramane pentru totdeauna in sufletele si gandurile noastre pentru tenacitatea, intelepciunea si dragostea cu care si-a desavarsit viata si cariera.

Victor Ponta, mesaj surprinzator pentru Dacian Ciolos

Fostul premier Victor Ponta il lauda pe Dacian Ciolos, intr-o postare pe Facebook, pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului. Felicitari lui Dacian Ciolos.

Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 13.00, inaintea plecarii la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis face, joi, declaratii de presa, la ora 13. 00, pe Aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la Bruxelles, unde va participa la reuniunea Consiliului European care se desfasoara joi si vineri.

Klaus Iohannis primeste avion prezidential

Klaus Iohannis ar putea avea un avion prezidential pana la sfarsitul anului si inca o aeronava in viitorul apropiat, anunta ministrul Transporturilor. Acum, Administratia de la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )