Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 13.00, inaintea plecarii la Consiliul European

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 13.00, inaintea plecarii la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis face, joi, declaratii de presa, la ora 13. 00, pe Aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la Bruxelles, unde va participa la reuniunea Consiliului European care se desfasoara joi si vineri. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, inaintea Consiliului European: Turcia trebuie ajutata sa opreasca fluxul migrationist

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European care are loc in perioada 17 18 martie la Bruxelles Turcia trebuie ajutata sa opreasca fluxul refugiatilor, a.

Costescu: Presedintele Klaus Iohannis ar putea avea un avion prezidential, pana la finalul anului

Presedintele Klaus Iohannis ar putea avea un avion prezidential, pana la finalul anului, a declarat, miercuri, Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria.

Ora 11:00: CSAT se reuneste intr-o sedinta ce are ca tema migratia si taierile ilegale din fondul forestier

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste marti, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea zi figurand chestiuni legate de fenomenul migratiei ilegale si masurile privind taierile ilegale din fondul forestier national. Sedinta CSAT va incepe la ora 11:00 si este reuniunea semestriala a Consiliului.

Principesa Margareta s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. Seful statului i-a transmis urari de sanatate Regelui Mihai. Regele Mihai I a fost externat, marti,.

Klaus Iohannis, mesaj dupa accidentul rutier din Turcia in care au murit romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi romani care au murit in accidentul rutier produs in Turcia, informeaza presidency. ro.

Klaus Iohannis, operatiune de umanizare prin decorarea unor cunoscuti artisti. Antena 3, trei emisiuni dedicate evenimentului

Klaus iohannis a revenit marti in atentia publica dupa o lunga serie de declaratii si pozitionari controversate printr-o operatiune de PR care i-a adus o supra-expunere mediatica. Presedintele i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si formatia Cargo, iar Antena 3 si Realitatea TV au dedicat spatii largi evenimentului. De remarcat apropierea tot mai puternica a postului lui Voiculescu de Iohannis. Antena 3 a dedicat evenimentului portiuni consistente din 3 emisiuni: cele moderate de vedetele postului - Dana Grecu, Razvan Dumitrescu si Mihai Gadea.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Principesa Margareta s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a intalnit, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni. in cadrul intrevederii, ei au discutat despre colaborarea dintre Coroana romana si autoritatile statului, dar si despre activitatea publica a Familiei Regale, la nivel national si international.

and Sefi din politie, eliberati din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) in cazul a patru chestori de politie, informeaza Administratia Prezidentiala.

Primele explicasii ale jurnalistului care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Keno Verseck, care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a explicat la Digi24 motivele care l-au facut sa scrie acest articol si a vorbit despre atacurile lansate la adresa sa de unele publicatii romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )