Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta, copy-paste dupa Vladimir Putin in scandalul preturilor la alimente

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, copy-paste dupa Vladimir Putin in scandalul preturilor la alimente

Cotidianul Adevarul observa, intr-o analiza publicata joi, ca stilul de actiune al guvernului Ponta inainte de reducerea TVA la alimente seamana cu cel practicat de Vladimir Putin. In 2010, Vladimir Putin, prim ministru al Rusiei la acea data, a redus TVA la unele produse alimentare si a modificat regulile de comert in favoarea procatorilor locali. Pentru a se asigura ca masurile se vor traduce in ieftiniri ale produselor, Putin a luat-o la pas prin marile lanturi de magazine pentru a trage de urechi capitalistii care s-ar fi gandit sa profite de reducerea de taxe. continuă pe Hotnews

Victor Ponta cere verificari dupa ancheta B1 TV: Nu voi ezita sa iau masuri daca preturile au crescut artificial (VIDEO)

Premierul Victor Ponta cere verificari din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si a Consiliului Concurentei dupa investigatia demarata de B1 TV, pentru a se verifica daca.

Liberalii il acuza pe Victor Ponta ca a copiat integral o alta propunere legislativa a PNL

Partidul National Liberal ii acuza pe Victor Ponta si pe ministrul Apararii Mircea Dusa ca au preluat cu copy/paste o propunere a PNL care prevede majorarea indemnizatiilor invalizilor de razboi, a veteranilor si vaduvelor de razboi, la doar cateva zile dupa ce ar fi plagiat integral o propunere legislativa initiata de mai multi parlamentari liberali privind dublarea indemnizatiilor pentru persoanele persecutate politic de regimul comunist.

Orbanizarea economica a lui Victor Ponta: scandalul artificial al preturilor la hypermarket (noul inamic public)

Un conflict artificial a dominat agenda publica a ultimelor zile: asa-zisele cresteri de preturi la supermarketuri inainte de scaderea TVA. O parte a presei a creat o isterie mediatica pe baza unor dovezi precare, daca nu cumva chiar mincinoase. Pe acest val mediatic, intretinut si de Comisia de Agricultura din Parlament, s-a urcat si premierul Victor Ponta, care a anuntat o masura in cel mai pur stil Viktor Orban: taxe noi pentru supermarketuri daca nu scad automat preturile. Inca un pas spre nationalismul economic.

Victor Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de promovare a Romaniei in ultimii 25 ani in aceasta tara, a declarat premierul Victor Ponta, citt de Mediafax. Seful Guvernului se afla intr-un turneu in mai multe tari din Golf, avand joi intalniri cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud, si cu ministrul saudit al Comertului si Industriei, Tawfig Fawzan Alrabiah.

Imaginea lui Victor Ponta alaturi de Klaus Iohannis, insotita de textul USL a promis premier de la PSD si presedinte de la PNL - obiectiv indeplinit a atras dupa sine o revolta a liberalilor

Victor Ponta, a facut un bilant luni al principalelor realizari ale guvernarii din ultimii trei ani. Presedintele PSD a prezentat si un slide pe care scria: USL a promis: premier de la PSD si presedinte de la.

Premierul Victor Ponta, mesaj dupa adoptarea noului Cod Fiscal: Este un prim pas catre aplicarea masurilor de relaxare fiscala

Victor Ponta a afirmat intr-un mesaj postat pe Twitter ca adoptarea de catre Senat a noului Cod Fiscal este un prin pas catre aplicarea masurilor de relaxare fiscala. De asemenea, el aminteste si de reducerea TVA.

Victor Ponta, despre o noua conventie cu FMI: De acelasi acord ca pana acum nu va mai fi nevoie, e alt stadiu (VIDEO)

Un nou acord cu FMI este posibil, insa in alte conditii. Anuntul a fpst facut de Victor Ponta, dupa ce a aratat ca Romania a iesit din recesiune, are excedent bugetar, iar acum poate obtine imprumuturile.

Adevarul LIVE. Victor Ponta implineste 3 ani in fruntea Guvernului. Cum credeti ca a condus Romania?

Prim-ministrul Victor Ponta aniverseaza, in aceasta dupa amiaza, trei ani de cand conduce Guvernul. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, a vorbit, la Adevarul Live, despre motivele din spatele organizarii acestui eveniment.

Vladimir Putin exclude un colaps al economiei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a exclus ieri un colaps al economiei ruse, admitand totusi ca sanctiunile occidentale impuse Federatiei Ruse si scaderea pretului la petrol pot avea anumite consecinte, in acest an, asupra sectorului economic al tarii.

Vladimir Putin: Sunt absolut convins ca Rusia nu incalca regulile jocului pe scena internationala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sustine ca tara sa nu incalca regulile jocului pe scena internationala, spre deosebire de Occident, potrivit unei declaratii prezentata intr-un documentar difuzat de televiziunea publica rusa, Rossia 1, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )