Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Daca PSD si Consiliul National nu sunt de acord cu reforma interna pe Justitie, sa isi gaseasca alt lider

B1 B1,
Victor Ponta: Daca PSD si Consiliul National nu sunt de acord cu reforma interna pe Justitie, sa isi gaseasca alt lider

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca in statutul partidului trebuie introduse masuri care sa ii vizeze pe membrii ce au probleme cu Justitia. in cazul in care acestia nu sunt de acord, el le-a. continuă pe B1

Ce ii recomanda Ilie Sarbu premierului Victor Ponta

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a declarat intr-un interviu pentru RFI, ca nu exista un alta persoana capabila sa il inlocuiasca pe Victor Ponta la conducerea partidului si ca ii recomanda acestuia sa lupte pentru sefia partidului. Raspunzand unei intrebari despre viitorul lui Victor Ponta in PSD, Ilie Sarbu a spus ca e prea tanar ca sa-si faca probleme de genul asta. La anii lui, daca i-as avea eu. Sa lupte! Pai, daca el la 40 si ceva de ani nu lupta, atunci ce sa facem noi, cei care suntem generatia a doua cum s-ar spune .

Valeriu Zgonea: Victor Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez pentru o functie cat e Ponta presedinte

Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze de la sefia PSD, intrucat a facut o figura frumoasa la prezidentiale, el aratand ca nu e dispus sa candideze la o functie in partid cat timp Ponta e presedinte.

Victor Ponta, despre Legea insolventei personale: Dorim un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare. Insa legea trebuie sa se dovedeasca posibil de aplicat

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD doreste ca Parlamentul sa instituie, prin lege, un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare si a stabilit, in cadrul sedintei Bioului Permanent National, ca deputatii sai sa urmeze aceasta directie in ceea ce priveste Legea insolventei personale, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.

inceput de saptamana aglomerat pentru PSD. Anuntul facut de Victor Ponta pentru viitorul partidului

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, astazi, pentru a se stabili calendarul evenimentelor politice ale partidului in perioada urmatoare. Premierul Victor Ponta a anuntat ca in ultimele doua zile din.

UNPR il avertizeaza pe Victor Ponta: Ca s-o spunem pe romaneste, nu vom sustine un Guvern care nu mai exista. Cartile sunt in mana PSD

Vasile Gherasim a precizat luni ca UNPR il va sustine in continuarea pe Victor Ponta, dar acest lucru nu se va mai intampla in ipoteza in care actualul premier va pierde sefia PSD si se va cere inlocuirea.

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea in noul PSD: Am incredere in Victor Ponta si Victor Ponta are incredere in mine!

Noua formatiune pregatita de Mircea Geoana si Marian Vanghelie continua sa faca valva, atat in randul PSD-istilor, cat si in mediul online. Dat ca sigur in noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus ca va ramane alaturi de Victor Ponta.

Ilie Sarbu ii recomanda lui Victor Ponta sa lupte pentru sefia PSD: Nici un alt coleg nu s-a ridicat inca la nivelul lui

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a sustinut, in cadrul unui interviu pentru RFI, ca nu exista un alt nume care sa-l inlocuiasca pe Victor Ponta la conducerea PSD si ca ii recomanda acestuia sa lupte.

Victor Ponta: PSD va participa la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si va face propuneri privind numarul parlamentarilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca social-democratii vor participa saptamana viitoare la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si ca acestia vor merge cu propunerile lor, care vizeaza inclusiv.

Victor Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul PDL

Victor Ponta, a declarat, sambata, la Iasi, ca noul Partid National Liberal PNL) incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul Partid Democrat Liberal.

VIDEO Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )