Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, despre avertizarile FMI: Deprecierea leului este un scenariu indepartat

B1 B1,
Victor Ponta, despre avertizarile FMI: Deprecierea leului este un scenariu indepartat

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a comentat miercuri, la inaugurarea podului Calafat-Vidin, avertismentele venite de la FMI cu privire la o eventuala intensificare a crizei din zona euro, care ar duce la o. continuă pe B1

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine.

Victor Ponta, despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventiile internationale, dar vrem si noi sa fim respectati

Victor Ponta a reiterat, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse. Premierul a insistat ca.

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta: TVA trebuie sa scada, pana in 2016, la nivelul de 19%

Premierul Victor Ponta a declarat azi ca taxa pe valoarea adaugata TVA) ar trebui sa ajunga pana in 2016 la nivelul de 19%, nicidecum sa creasca, indierent de ce scrie in raportul FMI, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa majoram TVA. Taxa trebuie sa scada, pana in 2016, la nivelul de 19%

Taxa pe Valoarea Adaugata trebuie sa ajunga din nou la nivelul de 19% pana in 2016, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile dintr-un raport al FMI, publicat cu o zi in urma.

Ponta, despre accidentul in care este implicata o masina a Ambasadei Rusiei: Romania respecta conventiile internationale, dar vreau sa fim respectati ca tara

Premierul Victor Ponta a multumit Ministerului de Externe, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, pentru modul in care a actionat pana acum in cazul accidentului rutier de duminica in care o tanara de 19 ani a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei. Seful Executivului a precizat ca Romania respecta conventiile internationale insa vreau sa fim respectati ca tara si as vrea ca cei care comit fapte ilegale sa plateasca, in Romania sau in tara lor de origine cum spune legea internationala.

Victor Ponta: ii voi solicita presedintelui un mandat pentru participarea la Consiliul European din noiembrie

Prezent marti la o masa oferita de Ambasada Ciprului premierul Victor Ponta a precizat ca a discutat cu ambasadorii europeni despre pozitia Romaniei fata de principalele teme de pe agenda UE. Premierul a anuntat .

Adevaratul motiv pentru care Victor Ponta a parasit sedinta CSAT.

S-a certat cred ca e foarte mult spus, a spus directorul SIE, Teodor Melescanu, despre motivul pentru care premierul Victor Ponta a parasit sedinta CSAT din data de 27 septembrie. Intrebat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de ProTV, daca in acea sedinta a fost o cearta dura, Melescanu a raspuns: N-as spune, a fost o disputa legata de introducerea pe ordinea de zi a unui punct, dar nu mi s-a parut ca e o tema fundamentala, . ) ideea cu diplomatia .

Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta, despre o postarea a lui Nastase: Nu apuc sa citesc toate blogurile.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti, luni, cum comenteaza faptul ca Adrian Nastase a scris pe blog ca USL are drept candidati persoane dintre cele mai ciudate, el raspunzand ca nu apuca sa citeasca toate blogurile, informeaza Mediafax. Solicitat sa comenteze o postare a lui Adrian Nastase de pe blog, in care fostul lider al social-democratilor apreciaza ca USL are drept candidati persoane dintre cele mai ciudate, Ponta a raspuns: Asa. Iertati-ma, nu apuc sa citesc toate .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )