Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre accidentul in care este implicata o masina a Ambasadei Rusiei: Romania respecta conventiile internationale, dar vreau sa fim respectati ca tara

Hotnews Hotnews,
Ponta, despre accidentul in care este implicata o masina a Ambasadei Rusiei: Romania respecta conventiile internationale, dar vreau sa fim respectati ca tara

Premierul Victor Ponta a multumit Ministerului de Externe, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, pentru modul in care a actionat pana acum in cazul accidentului rutier de duminica in care o tanara de 19 ani a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei. Seful Executivului a precizat ca Romania respecta conventiile internationale insa vreau sa fim respectati ca tara si as vrea ca cei care comit fapte ilegale sa plateasca, in Romania sau in tara lor de origine cum spune legea internationala. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventiile internationale, dar vrem si noi sa fim respectati

Victor Ponta a reiterat, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse. Premierul a insistat ca.

Ponta despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventii, dar si noi sa fim ...

Premierul Victor Ponta a declarat din nou, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse, aratand ca Romania respecta conventiile internationale, dar doreste in acelasi timp sa fie respectata ca tara, informeaza Mediafax. Sunt niste conventii internationale pe care Romania le respecta, dar vreau sa fim respectati ca tara. As vrea ca cei care comit fapte ilegale sa plateasca, in Romania sau in .

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, chemat la MAE, pentru discutii despre accidentul produs duminica de un diplomat rus

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg S. Malginov, a fost chemat la Ministerul Afacerilor Externe cat mai repede posibil, pentru a discuta cu ministrul Titus Corlatean despre accidentul produs duminica de un.

Cristian Diaconescu: Rusia va politiza si va incerca sa minimalizeze accidentul in care este implicat diplomatul rus

Consilierul prezindetial Cristian Diaconescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in cazul diplomatului rus care a accidentat grav o tanara in Bucuresti, in cursul zilei de.

VIDEO Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei

Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara de 19 ani a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei, au fost difuzate luni. Inregistrarea video prezentata de Realitatea TV arata masina Ambasadei Rusiei care schimba banda in apropierea trecerii de pietoni si o loveste pe tanara.

Fata lovita de masina Ambasadei Rusiei pe trecerea de pietoni, in coma, la spital

Tanara lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma, internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, avand contuzii la creier,.

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine.

Victor Ponta, despre avertizarile FMI: Deprecierea leului este un scenariu indepartat

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a comentat miercuri, la inaugurarea podului Calafat-Vidin, avertismentele venite de la FMI cu privire la o eventuala intensificare a crizei din zona euro, care ar duce la o.

Ponta, despre stenogramele Basescu-Blejnar: CSM sa isi faca treaba.

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, referitor la aparitia in presa a unei convorbiri telefonice intre presedintele Traian Basescu si fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, ca stenogramele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta intr-un dosar penal. S-a mai intamplat chestia asta cu stenogramele de o suta de ori. Stenogramele care nu au legatura cu fapte penale, n-au ce cauta la dosar, a explicat premierul. Ponta a accentuat faptul ca Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu .

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )