Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fata lovita de masina Ambasadei Rusiei pe trecerea de pietoni, in coma, la spital

Antena3 Antena3,
Fata lovita de masina Ambasadei Rusiei pe trecerea de pietoni, in coma, la spital

Tanara lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma, internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, avand contuzii la creier,. continuă pe Antena3

Tanara lovita de o masina a Ambasadei Rusiei este in coma

Tanara de 19 ani lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, avand contuzii la creier, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Florian Bica.

VIDEO Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei

Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara de 19 ani a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei, au fost difuzate luni. Inregistrarea video prezentata de Realitatea TV arata masina Ambasadei Rusiei care schimba banda in apropierea trecerii de pietoni si o loveste pe tanara.

Primele imagini cu accidentul in care studenta de 19 ani a fost lovita de diplomatul Ambasadei Rusiei la Bucuresti (VIDEO)

Au aparut primele imaginile cu accidentul in care au fost implicati o tanara de 19 ani si un angajat al Ambasadei Rusiei. Pe imaginile susprinse pe camera de supraveghere din intersectie, se vede cum tanara, care.

UPDATE. Tanara accidentata de DIPLOMATUL RUS este in COMA.

Tanara de 19 ani lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni si are contuzii la creier, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Florian Bica. Pacienta este in stare grava, la Terapie Intensiva. Este in coma, sedata si respira cu ajutor aparatelor, a spus medicul Florian Bica. El a precizat ca tanara are mai multe contuzii .

Bucuresti: O masina a Ambasadei Rusiei a accidentat grav o fata pe trecerea de pietoni. Soferul a refuzat testarea cu alcooltestul, invocand imunitatea

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni din Bucuresti, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 19 ani a fost ranita grav. Soferul, cetatean rus, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum si prelevarea de probe biologice, invocand imunitatea de care beneficiaza.

Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata pe o trecere de pietoni, in Capitala

Un autoturism al Ambasadei Rusiei in Romania a accidentat duminica o fata de 17 ani, pe o trecere de pietoni din Bucuresti, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 17 ani a fost ranita grav.

Soferul care a lovit duminica o tanara pe trecerea de pietoni este diplomat al Ambasadei Rusiei si are imunitate

Persoana din cadrul Ambasadei Federatiei Ruse implicata in accidentul in care o tanara a fost lovita, duminica, pe trecerea de pietoni, in Bucuresti, are calitatea de diplomat si beneficiaza potrivit Conventiei privind relatiile diplomatice de imunitate de jurisdictie penala, civila si administrativa, pe teritoriul Romaniei, precizeaza Ministerul roman al Afacerilor Externe.

Un autoturism al Ambasadei Rusiei a ACCIDENTAT o fata pe o trecere de pietoni, in Capitala. ...

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare, potrivit Mediafax. Accidentul s-a petrecut, in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 17 ani a fost ranita grav.

Bucuresti. Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare. Stire in curs de actualizare.

Bucuresti. Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare, citate de Mediafax. Accidentul s-a petrecut, in jurul orei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )