Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tanara lovita de o masina a Ambasadei Rusiei este in coma

Hotnews Hotnews,
Tanara lovita de o masina a Ambasadei Rusiei este in coma

Tanara de 19 ani lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, avand contuzii la creier, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Florian Bica. continuă pe Hotnews

VIDEO Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei

Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara de 19 ani a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei, au fost difuzate luni. Inregistrarea video prezentata de Realitatea TV arata masina Ambasadei Rusiei care schimba banda in apropierea trecerii de pietoni si o loveste pe tanara.

Fata lovita de masina Ambasadei Rusiei pe trecerea de pietoni, in coma, la spital

Tanara lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma, internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, avand contuzii la creier,.

UPDATE. Tanara accidentata de DIPLOMATUL RUS este in COMA.

Tanara de 19 ani lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni si are contuzii la creier, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Florian Bica. Pacienta este in stare grava, la Terapie Intensiva. Este in coma, sedata si respira cu ajutor aparatelor, a spus medicul Florian Bica. El a precizat ca tanara are mai multe contuzii .

Tanara, lovita de un autoturism al Ambasadei Ruse, se afla in coma. Soferul vinovat a refuzat testarea cu alcooltestul si prelevarea de probe biologice

UPDATE 20:02 Tanara de 19 ani se afla in coma, avand mai multe traumatisme cranio-cerebrale. Aceasta are, de asemenea, o fractura de bazin. Medicii sunt destui de rezervati in ce priveste starea acesteia,.

Primele imagini cu accidentul in care studenta de 19 ani a fost lovita de diplomatul Ambasadei Rusiei la Bucuresti (VIDEO)

Au aparut primele imaginile cu accidentul in care au fost implicati o tanara de 19 ani si un angajat al Ambasadei Rusiei. Pe imaginile susprinse pe camera de supraveghere din intersectie, se vede cum tanara, care.

Fata accidentata de o masina a Ambasadei Ruse este, in continuare, in coma, evolutia este imprevizibila

Tanara de 19 ani, studenta in Bucuresti, lovita pe trecerea de pietoni de catre un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse, se afla in continuare in coma. Doctorii de la Spitalul Bagdasar Arsenie sunt.

Tanara accidentata de diplomatul RUS este in STARE CRITICA.

Tanara lovita ieri dupa amiaza pe o trecere de pietoni de o masina a Ambasadei Ruse este in continuare in stare grava, potrivit digi24. ro. Deocamdata, din cauza multiplelor rani, doctorii nu o pot duce in sala de operatie si spun ca urmatoarele ore sunt critice. Fata in varsta de 19 ani are mai multe leziuni la cap, hemoragie cerebrala, dar si o fractura de bazin. A fost supusa deja la doua examene cu computerul tomograf si e internata in sectia de terapie intensiva, unde respira cu ajutorul .

Bucuresti: O masina a Ambasadei Rusiei a accidentat grav o fata pe trecerea de pietoni. Soferul a refuzat testarea cu alcooltestul, invocand imunitatea

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni din Bucuresti, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 19 ani a fost ranita grav. Soferul, cetatean rus, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum si prelevarea de probe biologice, invocand imunitatea de care beneficiaza.

Bucuresti. Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare, citate de Mediafax. Accidentul s-a petrecut, in jurul orei.

Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata pe o trecere de pietoni, in Capitala

Un autoturism al Ambasadei Rusiei in Romania a accidentat duminica o fata de 17 ani, pe o trecere de pietoni din Bucuresti, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 17 ani a fost ranita grav.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )