Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta despre fondurile europene presuspendate: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, Comisia Europeana poate debloca programele

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta despre fondurile europene presuspendate: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, Comisia Europeana poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, in legatura cu fondurile europene pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana, ca daca Guvernul roman va admite neregulile din programele derulate in perioada 2009-2011 si va plati corectii financiare, care sunt de la 5% pana la 25%, atunci Comisia Europeana ar putea lua decizia de a debloca programele respective. Potrivit premierului, in cazul POSDRU corectia financiara solicitata este in jur de 175 de milioane de euro, iar daca va fi acceptata, programul ar putea fi deblocat chiar de la 15 decembrie. continuă pe Hotnews

Premierul Ponta afirma ca banii din fondurile europene presuspendate pot fi folositi in alte programe

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca stie ce are de facut pentru ca fondurile pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana sa nu ajunga inapoi in bugetul Uniunii Europene ci sa fie realocati in anvelopa Romaniei, pentru programe care au avut succes.

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta, despre avertizarile FMI: Deprecierea leului este un scenariu indepartat

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a comentat miercuri, la inaugurarea podului Calafat-Vidin, avertismentele venite de la FMI cu privire la o eventuala intensificare a crizei din zona euro, care ar duce la o.

Victor Ponta, despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventiile internationale, dar vrem si noi sa fim respectati

Victor Ponta a reiterat, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse. Premierul a insistat ca.

Ponta despre presuspendarea programelor europene: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut

Premierul Victor Ponta afirma ca stie care sunt pasii ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe sa fie.

Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta, despre ancheta de la CFR Calatori: Foarte bine, pacat ca asa tarziu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la ancheta vizand angajati ai CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, ca este foarte bine daca s-au luat masuri impotriva unor scheme de coruptie care.

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu imi da mandat, voi reprezenta Romania la summitul european

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca va participa la summitul european din noiembrie, daca presedintele Traian Basescu ii va da mandat de reprezentare a Romaniei.

Victor Ponta: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, CE poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara la Realitatea TV ca in cazul in care Guvernul va admite neregulile din programele derulate intre 2009-2011 si va plati corectii financiare, atunci Comisia Europeana.

Ponta, despre ancheta de la CFR Calatori: Foarte bine, pacat ca asa tarziu.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la ancheta care vizeaza angajati ai CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, ca este foarte bine daca s-au luat masuri impotriva unor scheme de coruptie care exista de foarte mult timp si a adaugat ca este pacat ca se intampla asa tarziu, informeaza Mediafax. Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, la Carei, unde a asistat la ceremonii oficiate de Ziua Armatei, cum comenteaza ancheta privind fapte de coruptie la CFR .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )