Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta despre presuspendarea programelor europene: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut

Antena3 Antena3,
Ponta despre presuspendarea programelor europene: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut

Premierul Victor Ponta afirma ca stie care sunt pasii ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe sa fie. continuă pe Antena3

Ponta: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut in presuspendarea programelor europene

Premierul Victor Ponta afirma ca stie care sunt pasii ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe sa fie.

Ponta, despre presuspendarea unor programe europene: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut

Premierul Victor Ponta afirma ca stie care sunt pasii ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe sa fie realocati in anvelopa Romaniei pentru programele de succes.

Victor Ponta despre fondurile europene presuspendate: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, Comisia Europeana poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, in legatura cu fondurile europene pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana, ca daca Guvernul roman va admite neregulile din programele derulate in perioada 2009-2011 si va plati corectii financiare, care sunt de la 5% pana la 25%, atunci Comisia Europeana ar putea lua decizia de a debloca programele respective. Potrivit premierului, in cazul POSDRU corectia financiara solicitata este in jur de 175 de milioane de euro, iar daca va fi acceptata, programul ar putea fi deblocat chiar de la 15 decembrie.

Seful DGIPI, Gelu Oltean, audiat la DNA in dosarul in care sunt anchetati procurorii George Balan si Marcel Sanpetru

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din cadrul Ministerului de Interne, Gelu Oltean, s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care sunt cercetati procurorii George Balan, Marcel Sanpetru, precum si judecatoarea de la ICCJ Georgeta Barbalata si fostul sef al SIPI Ilfov Mihai Vlad, scrie agentia Agerpres, care citeaza surse judiciare.

Afla care sunt starurile care au parasit luminile reflectoarelor inainte de vreme!

O multime de staruri au renuntat la carierele lor cu mult timp inainte de pensionare. Unele vedete si-au dorit pur si simplu sa se axeze pe alt domeniu, in timp ce altele n-au mai avut succes! Iata care sunt vedetele ,,pensionate inainte de vreme Continue reading .

Sentinta finala in dosarul in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata astazi la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) este asteptata, astazi, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga Profesionala de Fotbal LPF) peste 350. 000 de euro, relateaza sursele de presa.

Sentinta finala in dosarul tranzactiilor imobiliare in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata luni la ICCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat LPF peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticorupti, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si Curtea de Apel Bucuresti au decis achitarea presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fiului acestuia, Bogdan Dragomir, a lui Gino Iorgulescu si a soferului LPF Florin Bogdan Badita.

SENTINTA FINALA in dosarul tranzactiilor imobiliare in care sunt judecati Dumitru ...

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat LPF peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticorupti, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si .

Surse: CE va notifica Guvernul privind presuspendarea programelor Transporturi si Competitivitate

Comisia Europeana va notifica Guvernul, joi, privind intrarea in procedura de presuspendare a programelor operationale pentru Tranporturi si Competitivitate Economica, au declarat surse europene convergente, citate de Mediafax.

Comisia Europeana va notifica joi Guvernul privind presuspendarea programelor Transporturi si Competitivitate - surse

Comisia Europeana va notifica Guvernul, joi, privind intrarea in procedura de presuspendare a programelor operationale pentru Tranporturi si Competitivitate Economica, au declarat pentru Mediafax surse europene convergente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )