Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre presuspendarea unor programe europene: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre presuspendarea unor programe europene: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut

Premierul Victor Ponta afirma ca stie care sunt pasii ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe sa fie realocati in anvelopa Romaniei pentru programele de succes. continuă pe Adevărul

Ponta despre presuspendarea programelor europene: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut

Premierul Victor Ponta afirma ca stie care sunt pasii ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe sa fie.

Ponta: Stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut in presuspendarea programelor europene

Premierul Victor Ponta afirma ca stie care sunt pasii ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe sa fie.

Victor Ponta despre fondurile europene presuspendate: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, Comisia Europeana poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, in legatura cu fondurile europene pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana, ca daca Guvernul roman va admite neregulile din programele derulate in perioada 2009-2011 si va plati corectii financiare, care sunt de la 5% pana la 25%, atunci Comisia Europeana ar putea lua decizia de a debloca programele respective. Potrivit premierului, in cazul POSDRU corectia financiara solicitata este in jur de 175 de milioane de euro, iar daca va fi acceptata, programul ar putea fi deblocat chiar de la 15 decembrie.

Ponta spune ca rezultatele anuntate de CE in urma verificarii unor programe nu vor fi ...

Rezultatele care vor fi anuntate de Comisia Europeana in urma verificarii modului de derulare a mai multor programe cu finantare comunitara nu vor fi imbucuratoare, iar Romania va trebui sa accepte corectii financiare, care ajung si la 175 milioane euro in cazul POSDRU, a declarat premierul Ponta, potrivit Mediafax. El a precizat ca a discutat, miercuri, despre acest subiect cu Johannes Hahn, comisarul european pentru Politica Regionala. Vom primi rezultatele oficiale ale auditurilor, .

Ponta: Rezultatele CE in urma verificarii unor programe nu vor fi imbucuratoare

Rezultatele care vor fi anuntate de Comisia Europeana in urma verificarii modului de derulare a mai multor programe cu finantare comunitara nu vor fi imbucuratoare, iar Romania va trebui sa accepte corectii financiare, care ajung si la 175 milioane euro in cazul POSDRU, a declarat premierul Ponta.

Ponta, despre ancheta de la CFR Calatori: Foarte bine, pacat ca asa tarziu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la ancheta vizand angajati ai CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, ca este foarte bine daca s-au luat masuri impotriva unor scheme de coruptie care.

Ponta, despre ancheta de la CFR Calatori: Foarte bine, pacat ca asa tarziu.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la ancheta care vizeaza angajati ai CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, ca este foarte bine daca s-au luat masuri impotriva unor scheme de coruptie care exista de foarte mult timp si a adaugat ca este pacat ca se intampla asa tarziu, informeaza Mediafax. Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, la Carei, unde a asistat la ceremonii oficiate de Ziua Armatei, cum comenteaza ancheta privind fapte de coruptie la CFR .

Ponta raspunde ARD in cazul demiterii ministrilor: Am facut ce e important,am dat afara ministrii PDL

Liderul USL, premierul Victor Ponta a raspuns cererii ARD de a-i demite pe ministrii Transporturilor, Dezvoltarii si Economiei pentru presuspendarea unor programe UE, aratand ca cel mai important lucru pentru banii comunitari a fost deja facut, prin inlaturarea ministrilor PDL vinovati de decizia CE.

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Ponta, despre stenogramele Basescu-Blejnar: CSM sa isi faca treaba.

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, referitor la aparitia in presa a unei convorbiri telefonice intre presedintele Traian Basescu si fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, ca stenogramele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta intr-un dosar penal. S-a mai intamplat chestia asta cu stenogramele de o suta de ori. Stenogramele care nu au legatura cu fapte penale, n-au ce cauta la dosar, a explicat premierul. Ponta a accentuat faptul ca Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )