Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre reforma din administratia publica: Se va stabili un plafon minimum si unul maximum al salariului

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre reforma din administratia publica: Se va stabili un plafon minimum si unul maximum al salariului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Antena 3, ca actualul guvern va realiza o reforma a administratiei publice pe care nu a mai facut-o nimeni in 23 de ani, in sensul ca se va stabili un plafon minimum si unul maximum al salariului functionarilor publici. continuă pe Adevărul

FNSA este impotriva reducerii posturilor vacante din administratia publica locala

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) respinge categoric proiectul de act normativ al Guvernului care propune reducerea posturilor vacante din administratia publica locala si solicita premierului sa reconsidere astfel de propuneri, potrivit unui comunicat de presa.

Victor Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale la legea referendumului: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca prefera sa priveasca partea buna a deciziei Curtii Constitutionale, potrivit careia legea prin care a fost scazut pragul de prezenta la referendum se aplica la un an de la data intrarii in vigoare, adaugand ca un an trece repede in politica, transmite Agerpres.

Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca spera la o coabitare mereu intre el, presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Victor Ponta: Vom avea un salariu minim pe economie si un salariu maxim

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca actualul guvern va realiza o reforma a administratiei publice pe care nu a facut-o nimeni in 23 de ani, astfel ca se va stabili un plafon minim si unul maxim al salariului functionarilor publici.

Victor Ponta vrea schimbarea legii salarizarii bugetarilor: Trebuie sa fie un salariu minim pe economie si unul maxim

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca Guvernul va realiza, din toamna, o reforma a adiministratiei publice, cum n-a mai facut-o nimeni in 23 de ani, mentionand totodata ca este nevoie de o noua lege a salarizarii functionarilor publici, care sa stabileasca un salariu minim pe economie si un salariu maxim.

Ponta, despre declaratia lui Basescu privind proiectul TAP: N-o comentez, este extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a spus ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP,.

Ponta, despre decizia CCR: Doar ne-au amanat cu un an cu modificarea Constitutiei si regionalizarea

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca judecatorii Curtii Constitutionale doar au amanat cu un an modificarea Constitutiei si implicit regionalizarea Romaniei, precizand ca o decizie privind amanarea modificarii Constitutiei va fi luata in USL, dar adaugand ca un an trece repede in politica.

Ponta, despre decizia CCR: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca judecatorii Curtii Constitutionale doar au amanat cu un an modificarea Constitutiei si implicit regionalizarea Romaniei, precizand ca o decizie privind amanarea modificarii Constitutiei va fi luata in USL, dar adaugand ca un an trece repede in politica.

Victor Ponta: Grila de salarizare a bugetarilor va fi schimbata.

Victor Ponta a anuntat ca se va schimba grila de salarizare la bugetari. Astfel se vor introduce plafoane pentru minim si maxim, anunta Realitatea TV. Nu putem plati un medic rezident cu o mie de lei si un chestor sau un director care nu face nimic cu 150 de milioane - spune premierul Ponta, intr-o declaratie facuta pentru un post central de televiziune. Din punctul meu de vedere trebuie sa facem o lege a salarizarii mult mai flexibila. Trebuie sa fie un salariu minim sub care nu se poate .

Victor Ponta: FMI ia in discutie incheierea cu bine a acordului cu Romania

Board-ul FMI va discuta, miercuri, scrisoarea de intentie trimisa de autoritatile romane, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta sustine ca Romania indeplineste toate conditiile si astfel, FMI va decide incheierea cu bine a Acordului dintre Romania si FMI. Inchidem cu bine acordul cu FMI. Pe aceasta zona ne-am facut datoria, a precizat Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )