Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre decizia CCR: Doar ne-au amanat cu un an cu modificarea Constitutiei si regionalizarea

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre decizia CCR: Doar ne-au amanat cu un an cu modificarea Constitutiei si regionalizarea

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca judecatorii Curtii Constitutionale doar au amanat cu un an modificarea Constitutiei si implicit regionalizarea Romaniei, precizand ca o decizie privind amanarea modificarii Constitutiei va fi luata in USL, dar adaugand ca un an trece repede in politica. continuă pe Adevărul

Ponta, despre decizia CCR: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca judecatorii Curtii Constitutionale doar au amanat cu un an modificarea Constitutiei si implicit regionalizarea Romaniei, precizand ca o decizie privind amanarea modificarii Constitutiei va fi luata in USL, dar adaugand ca un an trece repede in politica.

Mircea Toader, despre decizia CCR: Revizuirea Constitutiei va fi aprobata peste un an

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a afirmat miercuri ca decizia Curtii Constitutionale de a declara constitutional pragul de prezenta la referendum la 30%, dar numai din 2014, arata ca o astfel de decizie de impact major nu poate fi aplicata si ca revizuirea constitutiei va trebui sa fie aprobata peste un an.

Victor Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale la legea referendumului: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca prefera sa priveasca partea buna a deciziei Curtii Constitutionale, potrivit careia legea prin care a fost scazut pragul de prezenta la referendum se aplica la un an de la data intrarii in vigoare, adaugand ca un an trece repede in politica, transmite Agerpres.

Victor Ponta: Judecatorii CC doar ne-au amanat cu un an cu modificarea Constitutiei si regionalizarea

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, ca judecatorii de la Curtea Constitutionala doar au amanat cu un an modificarea Constitutiei si procesul de regionalizare, dupa decizia luata joi, potrivit Mediafax. Am.

Dragnea: Proiectul de regionalizare nu se abandoneaza, indiferent de decizia CCR

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a vorbit, la dezbaterile locale din Galati si Constanta, despre continuarea pregatirilor pentru procesul de regionalizare-descentralizare a Romaniei, conform unui comunicat remis redactiei.

PDL: Decizia CCR a dejucat tentativa USL de a promova Constitutia

PDL sustine ca decizia de miercuri a Curtii Constitutionale referitoare la pragul de prezenta la referendum a dejucat tentativa USL de a promova o Constitutie nedemocratica cu putin peste un milion de voturi.

Lucescu, despre decizia UEFA: Comisia a demonstrat ca stie sa faca diferenta intre cazul Stelei si ce a fost la turci

Antrenorul Mircea Lucescu a vorbit despre clementa ce-a primit-o Steaua din partea UEFA, comparand cu situatia formatiilor din Turcia. Eliminarea Stelei crea o stare de neliniste in Romania. Comisia de .

Mircea Sandu despre decizia UEFA: Cred ca a fost o analiza comparativa intre Fenerbahce - Besiktas si Steaua

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus, marti seara, dupa decizia UEFA de a permite echipei Steaua sa evolueze in Liga Campionilor, ca, in opinia sa, s-a facut o analiza comparativa intre cazurile Fenerbahce.

Ponta, despre declaratia lui Basescu privind proiectul TAP: N-o comentez, este extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a spus ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )