Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta face indirect jocul Rusiei. Reincepe lupta pentru statul de drept

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta face indirect jocul Rusiei. Reincepe lupta pentru statul de drept

Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al Romaniei, a spus premierul Victor Ponta luni la finalul intalnirii cu liderii PSD. Ca de obicei, afli adevarul daca citesti pe dos: Nu o criza politica ajuta Rusia, ci demolarea institutiilor care sprijina statul de drept. Adica exact ce pregateste acum premierul Ponta, secondat de marioneta zburdalnica Tariceanu, cel care a anuntat mizele coalitiei toxice din Parlament: Curtea Constitutionala, Inalta Curte si DNA. Cit despre reflexele a la Putin, le gasim exact la cei ce striga Hotul!: insusi premierul si ministrul sau de Justitie care ii e si ruda) ameninta Opozitia cu dosare penale daca indraznesc sa organizeze mitinguri. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre amenintarea lui Victor Ponta de a face plangere penala liberalilor: Realizarea de adunari publice in care sa iti exprimi pozitii publice e un drept constitutional

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a catalogat drept o nebunie amenintarea premierului Victor Ponta de a face plangere penala liderilor liberali daca vor scoate oamenii in strada la motiunea de cenzura,.

Ion Cristoiu: Jocul lui Victor Ponta este ca el sa fie sacrificat, dar sa nu fie sacrificata coalitia (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat, marti, pentru B1 TV, dupa ce Camera Deputatilor a hotarat neinceperea urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta, ca parlamentarii au procedat asa pentru ca Iohannis sa nu-l poata.

Cum a inceput lupta personala a premierului Victor Ponta cu justitia

Premierul Victor Ponta a inceput rafuiala cu procurorii si judecatorii, fara sa mai mimeze macar ca respecta independenta justitie, incepand cu luna aprilie, data la care presa scrie ca procurorii se apropiau deja de seful guvernului dupa perchezitia informatica realizata in dosarul Sova. La declaratiile premierului se adauga si actiuni in parlament, unde s-a inregistrat un val de propuneri de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In prezent, nu mai putin de 20 de proiecte asteapta sa fie discutate in Camera Deputatilor, la Comisia Juridica. Azi, premierul a dat unda verde, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, pentru schimbarea legilor penale.

PSD face scurt in jurul lui Victor Ponta. Ce alte partide si oameni politici il sustin pe premier

PSD face scut in jurul lui Victor Ponta. Social-democratii sustin ca premierul nu are niciun motiv sa demisioneze. Liderii partidului mai spun ca liberalii vor sa dea jos Guvernul Ponta pentru a pune in loc.

PSD face scut in jurul lui Victor Ponta. Ce alte partide si oameni politici il sustin pe premier

PSD face scut in jurul lui Victor Ponta. Social-democratii sustin ca premierul nu are niciun motiv sa demisioneze. Liderii partidului mai spun ca liberalii vor sa dea jos Guvernul Ponta pentru a pune in loc.

Victor Ponta: Este clar ca acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului si a majoritatii

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca nu are nicio intentie de a se lupta cu justitia, dar a precizat ca se considera nevinovat si ca acuzarea sa are.

Subiectiv. PNL face scandal, Victor Ponta rezista

Comisia Juridica a fost in favoarea premierului Victor Ponta, si a dat aviz negativ pentru urmarirea penala. Subiectul a fost dezbatut in editia de luni a emisiunii Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu,.

Victor Ponta: PSD va face plangere penala la procurorul general daca PDL-PNL scot oameni in strada

PSD va formula impotriva PDL-PNL o plangere penala catre procurorul general, in cazul in care opozitia va chema oameni in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Cei din PNL-PDL scot oamenii in strada, le voi face plangere penala la procurorul general, vedem atunci daca le mai place sa faca politica din justitie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a avertizat luni, in sedinta Comitetului Executiv al partidului, pe cei din PNL ca va depune o plangere penala la procurorul general al Romaniei in cazul in care Opozitia va chema oamenii sa iasa in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern.

Victor Ponta anunta ca nu demisioneaza, invocand responsabilitatea pe care o are ca premier: Evenimentele de vineri au ca scop demisia Guvernului si schimbarea majoritatii parlamentare. Schimbarea unui Guvern se face prin alegeri sau prin vot in Parlamen

Premierul Victor Ponta le-a multumit, duminica, liderilor coalitiei de guvernare pentru faptul ca il sustin, dupa o intalnire cu acestia la Parlament. Am o datorie speciala fata de partidele din coalitia de guvernare care m-au sprijinit si ma sprijina in continuare, fata de cei 5,3 milioane de romani care m-au votat anul trecut, ca si fata de cei peste 6 milioane care l-au votat pe domnul Iohannis, si fata de cei peste 7 milioane de romani care si-au exprimat dorinta pentru schimbare in 2012, a declarat Victor Ponta. Primul ministru a sustinut ca Acuzarea mea pentru fapte din 2007-2008, pentru care s-a deschis un dosar in 2012, are legatura cu evenimente recente: cazul Rarinca, votul din cazul Sova, declaratii ale mele. Justitia nu se face in functie de evenimente politice. Un act al unui procuror care sa reactioneze la un act politic cum a fost decizia Senatului in cazul Sova - n. red. ) este un act nedemocratic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )