Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: Lavinia Sandru nu va candida la aceste alegeri

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Lavinia Sandru nu va candida la aceste alegeri

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru nu va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: Lavinia Sandru nu va candida la aceste alegeri.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru nu va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, informeaza Mediafax. Nu va candida la aceste alegeri. Dar sper . ) sa ramana in echipa. Nu am avut ocazia sa am neintelegeri cu doamna Sandru, pentru ca nu am vorbit. Noi nu am avut niciodata neintelegeri, daca imi aduc bine aminte, a spus Ponta. Lavinia Sandru ar fi urmat sa candideze impotriva lui Mihail Neamtu, in Arad, potrivit unor surse din USL, .

Victor Ponta: Lavinia Sandru nu va candida la alegerile parlamentare

Liderul USL Victor Ponta a declarat, luni, ca Lavinia Sandru nu va candida la alegerile parlamentare planificate pentru 9 decembrie. Nu va candida la aceste alegeri. Dar sper sa ramana in echipa. Nu am.

Ponta: Lavinia Sandru nu candideaza la alegerile parlamentare pe listele USL

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru nu va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele USL. Nu va candida la aceste alegeri. Sper sa raman.

Victor Ponta: Liviu Dragnea va fi in guvern dupa alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Liviu Dragnea, actualul secretar general al PSD, va face parte din guvernul USL dupa alegerile din decembrie, in administratie.

Ponta: Lavinia Sandru nu va candida la aceste alegeri

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, astazi, ca vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru nu va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

SCANDAL iN UNPR Lavinia Sandru cere demisia lui Gabriel Oprea

Nemultumita de rezultatele negocierilor din interiorul Aliantei de Centru Stanga, vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru i-a adresat o scrisoare sefului ei pe linie de partid, cerandu-i acestuia fie sa renegocieze colegii UNPR, fie sa-si recunoasca infrangerea si sa demisioneze.

Victor Ponta: Crin Antonescu a spus foarte corect, orice alta solutie decat desemnarea candidatului USL pentru functia de premier dupa alegeri ar insemna o criza politica

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta dimineata ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus foarte corect cand a declarat ca nu va exista alta solutie de stabilitate decat desemnarea candidatului USL pentru functia de prim-ministru, dupa alegeri, cand USL va avea peste 50%, informeaza sursele de presa.

Victor Ponta: Crin Antonescu a spus foarte corect, orice alta solutie decat desemnarea candidatului USL pentru functia de premier dupa alegeri ar insemna o criza politica

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus foarte corect cand a declarat ca nu va exista alta solutie de stabilitate decat desemnarea candidatului USL pentru functia de prim-ministru, dupa alegeri, cand USL va avea peste 50%.

Victor Ponta: 98% din bugetul pe 2013 trebuie facut inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta le-a spus ministrilor ca bugetul pentru 2013 trebuie sa fie realizat in proportie de 98% inainte de alegeri, motiv pentru care le-a cerut sa pregateasca datele pentru buget, pe care sa il gandeasca multianual, si sa le transmita Ministerului Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres.

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va fi prezent alaturi de Victor Ponta la lansarea candidatilor USL

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, va fi prezent, marti, 30 octombrie, in judetul Gorj, pentru inaugurarea statiei de epurare a apei de la Bumbesti Jiu. La acest eveniment va fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )