Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene

Premierul Victor Ponta le-a urat romanilor, vineri, cu prilejul zilei de 9 mai, La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene, scrie Agerpres. Ziua de 9 mai are o semnificatie deosebita. continuă pe Antena3

VIDEO Ziua Independentei Romaniei, marcata si la Ramnicu Valcea. Autoritatile nu au uitat nici de Ziua Uniunii Europene

Ziua Independentei Romaniei a fost marcata si la Ramnicu Valcea printr-un ceremonial militar si religios. Pentru ca astazi se sarbatoreste si Ziua Europei, in fata Prefecturii Valcea a fost arborat steagul Uniunii Europene.

Victor Ponta: 2 ani la putere. Puncte tari si puncte slabe ale guvernarii

Acum exact doi ani, Victor Ponta depunea primea votul de incredere al Parlamentului, ca premier al USL, dupa ce o motiune de cenzura debarcase Guvernul Mihai Razvan Ungureanu. Adevarul va prezinta o retrospectiva a celor trei guverne conduse de Victor Ponta in acesti doi ani.

Subiectele Zilei: Victor Ponta: 2 ani la putere. Puncte tari si puncte slabe ale guvernarii; PSD destructureaza PNL. Cum l-a racolat Ponta pe Silaghi la Sambra Oilor: Am tradat dupa ce Antonescu m-a tradat de trei ori; Familia Nemes, acuzata de evaziune

Burleanu, un presedinte de 90 de zile? Cum a reusit Sandu sa pregateasca debarcarea actualului sef FRF. Tribunalul Bucuresti nu l-a validat nici marti pe invingatorul alegerilor de la 5 martie, iar la urmatorul termen, 3 iunie, domnia actualului sef de la Casa Fotbalului se poate incheia. Interviu cu un spion: Moscova a platit majoritatea Bundestagului. Scenariul izbucnirii unui razboi in Ucraina a devenit din ce in ce mai verosimil, in conditiile in care fortele implicate in acest conflict - armata ucraineana, Rusia, SUA - sunt pregatite sa intervina.

Vizita. Premierul Victor Ponta, asteptat la Calarasi

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vin, miercuri, 7 mai, in vizita la Calarasi. Cei doi vor vizita societatile TenarisSilcotub si Aldis, doua firme representative pentru Baragan.

FOTO Satu Mare: De Ziua Eroilor, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gomflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

FOTO Satu Mare: De Ziua Europei, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gonflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

Crin Antonescu, la B1 TV: Victor Ponta l-a amenintat in fata mea pe George Scutaru cu puscaria/ Victor Ponta, in aprilie: Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta -a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria chiar in prezenta sa. I-a mai amenintat si pe altii. Nu poti sa-i ataci asa pe altii care nu iti imparatasesc intru totul parereile politice. Am socat, a declarat Antonescu. La mijlocul lunii aprilie, premierul Ponta se decla socat si de oripilat de amenintarile presedintelui Basescu la adresa Gabrielei Firea. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, declara atunci premierul.

Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a avut,marti, o intrevedere cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Scriitorul Daniel Vighi: Victor Ponta poate deveni un Putin al Romaniei. Este foarte posibila o noua dictatura

Daniel Vighi, unul din importantii lideri ai societatii civile din Timisoara, si-a exprimat indignarea fata de atitudinea premierului Victor Ponta care l-a acuzat de fascism pe scriitorul Mircea Mihaies.

VIDEO Premierul Victor Ponta anunta repornirea Autostrazii Transilvania. Lucrarile finantate din acciza pe carburant

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a anuntat joi, 8 mai, la Zalau, ca in cel de-al doilea semestru al acestui an vor fi repornite lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania. Fondurile necesare ar urma sa fie asigurate de la bugetul de stat, din sumele suplimentare incasate din blamata acciza suplimentara pe combustibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )