Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Ziua Independentei Romaniei, marcata si la Ramnicu Valcea. Autoritatile nu au uitat nici de Ziua Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ziua Independentei Romaniei, marcata si la Ramnicu Valcea. Autoritatile nu au uitat nici de Ziua Uniunii Europene

Ziua Independentei Romaniei a fost marcata si la Ramnicu Valcea printr-un ceremonial militar si religios. Pentru ca astazi se sarbatoreste si Ziua Europei, in fata Prefecturii Valcea a fost arborat steagul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene

Premierul Victor Ponta le-a urat romanilor, vineri, cu prilejul zilei de 9 mai, La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene, scrie Agerpres. Ziua de 9 mai are o semnificatie deosebita.

FOTO Cei mai buni pompieri din tara se intrec la Ramnicu Valcea, in finala Campionatului de atletism si cros

63 de pompieri din aproape toate judetele tarii participa la Campionatul de atletism si cros Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania, competitie organizata la Ramnicu Valcea de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) .

Un TIR s-a rasturnat pe DN 7: Circulatia este partial blocata intre Pitesti si Ramnicu Valcea

Circulatia pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, este partial blocata, miercuri seara, dupa ce un TIR incarcat cu ata s-a rasturnat, iar din capul tractor s-a scurs carburant pe carosabil, informeaza.

Zilele Ramnicului, fara concerte, mici si bere pe Splaiul Independentei

Primaria Ramnicu Valcea renunta in acest an la concertele de pe Splaiul Independetei. Cu ocazia implinirii a 625 de ani de la prima atestare documentara a Ramnicului, vor fi organizate expoziti de pictura si arta fotografica, targul mesterilor populari, un spectacol de lumini si concerte la Filarmonica Ion Dumitrescu.

VIDEO Ziua Europei e sarbatorita astazi pe ritmuri de fanfara, in centrul Chisinaului

Fanfare, steaguri ale Uniunii Europene si peste 1. 000 de oameni in aceasta dupa-amiaza in Piata Marii Adunari Nationale, la Gala Fanfarelor organizata de Primaria Chisinau, de altfel primul eveniment care deschide sirul festivitatilor prilejuite de Ziua Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )