Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Ziua Europei e sarbatorita astazi pe ritmuri de fanfara, in centrul Chisinaului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ziua Europei e sarbatorita astazi pe ritmuri de fanfara, in centrul Chisinaului

Fanfare, steaguri ale Uniunii Europene si peste 1. 000 de oameni in aceasta dupa-amiaza in Piata Marii Adunari Nationale, la Gala Fanfarelor organizata de Primaria Chisinau, de altfel primul eveniment care deschide sirul festivitatilor prilejuite de Ziua Europei. continuă pe Adevărul

Ziua Europei, sarbatorita cu muzica de fanfara in Capitala

Muzica de fanfara va rasuna astazi si maine in Capitala. De Ziua Europei, Primaria Capitalei aduce in Bucuresti 20 de fanfare internationale. Veniti din 20 de tari, aproape 800 de artisti vor canta in.

Ziua Europei va fi sarbatorita in Capitala prin evenimente artistice si cu nume noi pentru statiile de metrou

Ziua Europei, sarbatorita pe 9 mai, va fi marcata in Bucuresti printr-o serie de spectacole de muzica si dans, conferinte, festivaluri de film. in plus, vineri, in intervalul 16. 00, 28 de statii de.

Ziua Europei, sarbatorita la Focsani cu petreceri care costa peste 200.000 de lei

Consiliul Judetean Vrancea a alocat pentru manifestare peste 200. 000 de lei, grosul banilor urmand a fi cheltuiti pe spectacolul sustinut de mai multe vedete din Romania.

LIVE VIDEO Ziua Victoriei, sarbatorita grandios la Moscova. Putin: Nu vom permite sa fie uitati eroii care au salvat lumea

Federatia Rusa organizeaza astazi ceea ce se anunta a fi cea mai grandioasa parada militara de Ziua Victoriei dupa destramarea Uniunii Sovietice. Europenii sarbatoresc la 9 mai invingerea fortelor naziste si eliberarea continentului de sub controlul Germaniei lui Hitler.

Parada de fanfara, lectii de dans si bucate traditionale, de Ziua Europei

Ziua Europei va fi marcata in acest an timp de cateva zile. Pe 9 mai, Primaria Chisinau va organiza o parada a fanfarelor in Piata Marii Adunari Nationale, iar Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova va desfasura un program de amploare pe 10 mai la Chisinau si pe 17 mai la Cormat.

FOTO Concept unic la Vaslui, de Ziua Europei: Liceenii au gatit prajituri specifice fiecarui stat european

Ziua Europei a fost sarbatorita astazi la Vaslui, intr-o maniera inedita, elevi de la liceele din intreg judetul intrecandu-se in cadrul unui concurs gastronomic. Fiecare echipa a pregatit prajituri specifice fiecarui stat membru al Uniunii Europene.

VIDEO Ziua Independentei Romaniei, marcata si la Ramnicu Valcea. Autoritatile nu au uitat nici de Ziua Uniunii Europene

Ziua Independentei Romaniei a fost marcata si la Ramnicu Valcea printr-un ceremonial militar si religios. Pentru ca astazi se sarbatoreste si Ziua Europei, in fata Prefecturii Valcea a fost arborat steagul Uniunii Europene.

Traian Basescu, la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni: Principalul mesaj este cel de unitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu ocazia receptiei organizate la Palatul Cotroceni de Ziua Europei, ca aceasta zi are o semnificatie mare pentru romani, cand se implinesc 137 de ani de la.

Sarbatoare pe Batranul Continent: Ziua Europei, moment cheie pentru sapte decenii de pace

Statele membre ale Uniunii Europene sarbatoresc astazi Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de Ziua Schuman. in urma cu 64 de ani, ministrul francez de Externe, Robert Schuman, punea bazele proiectului european, printr-un plan vizionar de colaborare economica intre Franta si Germania, pentru eliminarea rivalitatilor seculare dintre cele doua state si mentinerea pacii continentale.

VIDEO Traian Basescu: Ziua Europei se deruleaza sub semnul unor amenintari fata de care UE nu stie cum sa se raporteze

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Ziua Europei se desfasoara anul acesta sub semnul unor amenintari greu de inteles de statele occidentale care nu cunosc ambitiile teritoriale care ii anima pe liderii fostului imperiu sovietic. Seful statului a mai aratat, cu ocazia unei receptii gazduite la Cotroceni, ca Uniunea Europeana nu stie cum sa se raporteze inca pe deplin fata de aceste amenintari, incercand sa mentina un echilibru fragil intre imperativul conservarii legitimitatii internationale care i-ar impune o riposta severa si necesitatea apararii intereselor individuale ale statelor membre care reclama, dimpotriva, o atitudine ingaduitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )