Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta ar putea propune cat mai curand noul ministru de finante presedintelui Klaus Iohannis

B1 B1,
Victor Ponta ar putea propune cat mai curand noul ministru de finante presedintelui Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a afirmat ca va anunta noul ministru de finante atunci cand va fi adoptat Codul Fiscal, informeaza B1 TV. Guvernul a adoptat proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura. continuă pe B1

Victor Ponta: Finalizarea Codurilor Fiscale mai necesita doar avizul Ministerului Justitiei. Documentele vor fi aprobate miercuri

Finalizarea proiectul noului Cod Fiscal si al celui privind Codul de Procedura Fiscala mai necesita avizul Ministerului Justitiei, iar documentele vor fi aprobate de Guvern in sedinta de miercuri, daca nu apare ceva neprevazut, a declarat luni premierul Victor Ponta. Este o munca extrem de dificila, sunt inca multe detalii, dar toate ministerele si-au finalizat propria parte de munca, ne-au dat avizele, si Ministerul Justitiei trebuie sa dea forma finala, alaturi de Ministerul Finantelor, cu care miercuri sa fim pregatiti sa venim in fata Parlamentului, a afirmat Ponta.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la bilantul MAI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la prezentarea raportului privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. La sediul MAI a sosit si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta ar putea anunta viitorul ministru de finante

Astazi, premierul Victor Ponta ar putea anunta numele inlocuitorului lui Darius Valcov la sefia Ministerului de Finante. Pana atunci, guvernul trebuie sa stabileasca forma finala a codului fiscal si a celui.

Victor Ponta: Codul fiscal a primit avizul ministerelor. Miercuri ar putea fi anuntat un nume pentru conducerea ministerului de Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul Cod fiscal a primit avizele necesare de la ministere, Justitia si Finantele urmand sa dea formafinala a proiectului care apoi va fi prezentat in Parlament. Se luc.

Alina Gorghiu ii propune lui Victor Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor si dublarea alocatiilor pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a propus luni premierului Victor Ponta un consens asupra votului la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si dublarii alocatiilor pentru copii. intrucat dl.

Victor Ponta: TVA-ul ar putea fi redus din aprilie, ori cu 20% sau 9% la alimente (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, ca TVA-ul ar putea fi redus din luna aprilie, informeaza B1 TV. Acesta a dat si doua variante: reducerea TVA la 20% sau 9% la alimente. Astfel, masura legata de reducerea.

Scade sau nu TVA din aprilie? Un comunicat postat pe site-ul Ministerului de Finante il contrazice pe premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca TVA-ul ar putea fi redus din luna aprilie, avansand doua variante in acest sens: reducerea TVA la 20% sau 9% la alimente. Potrivit declaratiei premierului, care.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Nu esti in masura sa pui intrebarea cea mai importanta! (VIDEO)

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa faca, joi, nicio declaratie pe tema votului in cazul senatorului Dan Sova din plenul Senatului, informeaza B1 TV. Ponta i-a spus raspicat unei jurnaliste ca nu este ea in.

VIDEO Victor Ponta, catre o ziarista care incerca sa il intrebe de votul in cazul lui Sova: Cred ca nu puteti comenta pentru mine care este intrebarea importanta

Victor Ponta a refuzat sa faca o declaratie pe tema votului in cazul senatorului Dan Sova din plenul Senatului si i-a replicat unei jurnaliste ca nu este in masura sa stabileasca intrebarea cea mai importanta.

PSD, presul lui Victor Ponta

Consiliul National al Partidului Social Democrat care s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute s-a desfasurat asa cum trebuia, mai exact asa cum a vrut Victor Ponta, presedintele partidului. in afara de modificarile Statutului propuse de el, Ponta a reusit sa o impuna la conducerea CN, in locul lui Adrian Nastase, pe actualul ministru al Muncii, Rovana Plumb.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )