Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta ar putea anunta viitorul ministru de finante

B1 B1,
Victor Ponta ar putea anunta viitorul ministru de finante

Astazi, premierul Victor Ponta ar putea anunta numele inlocuitorului lui Darius Valcov la sefia Ministerului de Finante. Pana atunci, guvernul trebuie sa stabileasca forma finala a codului fiscal si a celui. continuă pe B1

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la bilantul MAI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la prezentarea raportului privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. La sediul MAI a sosit si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Codul fiscal a primit avizul ministerelor. Miercuri ar putea fi anuntat un nume pentru conducerea ministerului de Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul Cod fiscal a primit avizele necesare de la ministere, Justitia si Finantele urmand sa dea formafinala a proiectului care apoi va fi prezentat in Parlament. Se luc.

Scade sau nu TVA din aprilie? Un comunicat postat pe site-ul Ministerului de Finante il contrazice pe premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca TVA-ul ar putea fi redus din luna aprilie, avansand doua variante in acest sens: reducerea TVA la 20% sau 9% la alimente. Potrivit declaratiei premierului, care.

Victor Ponta ii raspunde Alinei Gorghiu: Am foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari, nu sa stau toata ziua sa raspund la scandal si la pus poalele in cap

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a citit scrisoarea deschisa transmisa de co-presedintele PNL Alina Gorghiu prin care ii solicita ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov, aratand ca, in calitate de prim-ministru, are foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari astfel incat nu are timp sa raspundal la scandal si la pus poalele in cap.

PSD, presul lui Victor Ponta

Consiliul National al Partidului Social Democrat care s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute s-a desfasurat asa cum trebuia, mai exact asa cum a vrut Victor Ponta, presedintele partidului. in afara de modificarile Statutului propuse de el, Ponta a reusit sa o impuna la conducerea CN, in locul lui Adrian Nastase, pe actualul ministru al Muncii, Rovana Plumb.

Victor Ponta preia interimatul la Ministerul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care a luat act de demisia lui Darius Valcov din functia de ministru al Finantelor Publice, respectiv cel prin care premierul Victor Ponta preia interimatul la acest minister, conform Mediafax.

Victor Ponta: TVA-ul ar putea fi redus din aprilie, ori cu 20% sau 9% la alimente (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, ca TVA-ul ar putea fi redus din luna aprilie, informeaza B1 TV. Acesta a dat si doua variante: reducerea TVA la 20% sau 9% la alimente. Astfel, masura legata de reducerea.

Raluca Turcan: Daca il arestau pe Dan Sova, cadea Guvernul. Sova duce la Victor Ponta direct

Deputatul liberal Raluca Turcan sustine ca Dan Sova a fost scapat astazi de arest in Senat pentru ca daca il arestau pe Sova, cadea Guvernul. Dan Sova duce la Victor Ponta direct. PSD a ales victima neimportanta politic Darius Valcov, ca un sacrificiu pentru Sova, sustine vicepresedintele PNL.

Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

Presedintele PSD Victor Ponta a lansat, duminica, un nou contract social romanesc care presupune tranzitia de la ideea sarac si cinstit a lui Ion Iliescu, la filosofia prosper si cinstiti. Victor Ponta.

Victor Ponta: Finalizarea Codurilor Fiscale mai necesita doar avizul Ministerului Justitiei. Documentele vor fi aprobate miercuri

Finalizarea proiectul noului Cod Fiscal si al celui privind Codul de Procedura Fiscala mai necesita avizul Ministerului Justitiei, iar documentele vor fi aprobate de Guvern in sedinta de miercuri, daca nu apare ceva neprevazut, a declarat luni premierul Victor Ponta. Este o munca extrem de dificila, sunt inca multe detalii, dar toate ministerele si-au finalizat propria parte de munca, ne-au dat avizele, si Ministerul Justitiei trebuie sa dea forma finala, alaturi de Ministerul Finantelor, cu care miercuri sa fim pregatiti sa venim in fata Parlamentului, a afirmat Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )