Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta ii raspunde Alinei Gorghiu: Am foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari, nu sa stau toata ziua sa raspund la scandal si la pus poalele in cap

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta ii raspunde Alinei Gorghiu: Am foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari, nu sa stau toata ziua sa raspund la scandal si la pus poalele in cap

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a citit scrisoarea deschisa transmisa de co-presedintele PNL Alina Gorghiu prin care ii solicita ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov, aratand ca, in calitate de prim-ministru, are foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari astfel incat nu are timp sa raspundal la scandal si la pus poalele in cap. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu ii propune lui Victor Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor si dublarea alocatiilor pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a propus luni premierului Victor Ponta un consens asupra votului la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si dublarii alocatiilor pentru copii. intrucat dl.

Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a adresat luni, o scrisoare deshisa premierului Victor Ponta prin care ii cere acestuia, ca la randul sau, sa le ceara parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea.

Premierul Victor Ponta, la bilantul Ministerul de Interne 2014: Vreau sa raspundeti asteptarilor societatii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat un indemn angajatilor care se afla in slujba statului sa ia masurile care se impun de fiecare data, pentru a raspunde astfel nevoilor societatii. Violurile, talhariile, chiar.

Victor Ponta: Finalizarea Codurilor Fiscale mai necesita doar avizul Ministerului Justitiei. Documentele vor fi aprobate miercuri

Finalizarea proiectul noului Cod Fiscal si al celui privind Codul de Procedura Fiscala mai necesita avizul Ministerului Justitiei, iar documentele vor fi aprobate de Guvern in sedinta de miercuri, daca nu apare ceva neprevazut, a declarat luni premierul Victor Ponta. Este o munca extrem de dificila, sunt inca multe detalii, dar toate ministerele si-au finalizat propria parte de munca, ne-au dat avizele, si Ministerul Justitiei trebuie sa dea forma finala, alaturi de Ministerul Finantelor, cu care miercuri sa fim pregatiti sa venim in fata Parlamentului, a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Declaratia de venituri va fi introdusa in timp, pentru taxe achitate intr-un singur loc

Declaratia unica privind venitul anual va fi introdusa la nivel national in urmatorii ani, nu in perioada imediata, si va fi completata in continuare doar de persoanele cu mai multe surse de venit, scopul fiind ca taxele sa fie achitate intr-un singur loc, a declarat premierul Victor Ponta. El a raspuns astfel la insistentele jurnalistilor de a explica mai clar ideea lansata vineri seara fara detalii, apreciind in acelasi timp ca presa se impotriveste imediat oricarei masuri bune, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Declaratia de venituri va fi introdusa in timp, pentru taxe achitate intr-un singur loc

Declaratia unica privind venitul anual va fi introdusa la nivel national in urmatorii ani, nu in perioada imediata, si va fi completata in continuare doar de persoanele cu mai multe surse de venit, scopul fiind ca taxele sa fie achitate intr-un singur loc, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

Presedintele PSD Victor Ponta a lansat, duminica, un nou contract social romanesc care presupune tranzitia de la ideea sarac si cinstit a lui Ion Iliescu, la filosofia prosper si cinstiti. Victor Ponta.

Victor Ponta: Si eu as fi votat impotriva lui Victor Ponta, daca vedeam cozile din diaspora, daca auzeam la TV fa, Doina (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta le-a spus colegilor de partid, in cadrul sedintei Consiliului National, ca si el ar fi venit sa voteze impotriva sa, daca vedea cozile formate in dispora din cauza organizarii votului.

PSD, presul lui Victor Ponta

Consiliul National al Partidului Social Democrat care s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute s-a desfasurat asa cum trebuia, mai exact asa cum a vrut Victor Ponta, presedintele partidului. in afara de modificarile Statutului propuse de el, Ponta a reusit sa o impuna la conducerea CN, in locul lui Adrian Nastase, pe actualul ministru al Muncii, Rovana Plumb.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la bilantul MAI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la prezentarea raportului privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. La sediul MAI a sosit si premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )