Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

B1 B1,
Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a adresat luni, o scrisoare deshisa premierului Victor Ponta prin care ii cere acestuia, ca la randul sau, sa le ceara parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea. continuă pe B1

Alina Gorghiu ii propune lui Victor Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor si dublarea alocatiilor pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a propus luni premierului Victor Ponta un consens asupra votului la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si dublarii alocatiilor pentru copii. intrucat dl.

Alina Gorghiu: Ponta nu e in stare sa faca o analiza a esecului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta nu este in stara sa faca o analiza sincera a esecului de la alegerile prezidentiale. Gorghiu spune ca Ponta ar trebui sa se intrebe daca nu.

Alina Gorghiu ii propune lui Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat, luni, pe pagina personala de Facebook, un mesaj prin care ii propune lui Victor Ponta consens pe doua teme: votul la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si pe dublarea alocatiilor pentru copii, dupa ce liderul PSD a refuzat sa ii raspunda la cererile dintr-o scrisoare deschisa.

Victor Ponta ii raspunde Alinei Gorghiu: Am foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari, nu sa stau toata ziua sa raspund la scandal si la pus poalele in cap

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a citit scrisoarea deschisa transmisa de co-presedintele PNL Alina Gorghiu prin care ii solicita ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov, aratand ca, in calitate de prim-ministru, are foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari astfel incat nu are timp sa raspundal la scandal si la pus poalele in cap.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta este unul toxic care face rau economiei

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat astazi de la Constanta un atac la adresa premierului Victor Ponta. Gorghiu a spus ca Guvernul Ponta este unul toxic care face rau tarii si ca isi doreste ca acesta sa fie schimbat cat mai curand posibil.

Ponta o compara pe Alina Gorghiu cu Elena Udrea. Ambele isi pun poalele in cap

La iesirea de la sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca nu i-a raspuns la scrisoarea pe care copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a trimis-o. Ba mai mult. in loc de rasauns, presedintele social-democratilor a ales sa o atace.

Alina Gorghiu: Dl. Ponta afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook, imediat dupa Consiliul National al PSD, ca premierul Victor Ponta nu e in stare sa faca o analiza sincera a esecului la prezidentiale si, mai grav, afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat.

Replica din PSD pentru Alina Gorghiu: Liberalii se fac de ras

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca liberali se fac de ras lansand atacuri la PSD. Declaratiile senatorului vin dupa ce copresedintele PNL Alina Gorghiu a.

Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Constanta, ca partidul lucreaza la conturarea unei noi majoritati parlamentare, existand discutii in acest sens cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta.

Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

Presedintele PSD Victor Ponta a lansat, duminica, un nou contract social romanesc care presupune tranzitia de la ideea sarac si cinstit a lui Ion Iliescu, la filosofia prosper si cinstiti. Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )