Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu: Dl. Ponta afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu: Dl. Ponta afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook, imediat dupa Consiliul National al PSD, ca premierul Victor Ponta nu e in stare sa faca o analiza sincera a esecului la prezidentiale si, mai grav, afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta este unul toxic care face rau economiei

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat astazi de la Constanta un atac la adresa premierului Victor Ponta. Gorghiu a spus ca Guvernul Ponta este unul toxic care face rau tarii si ca isi doreste ca acesta sa fie schimbat cat mai curand posibil.

Gorghiu: Ponta nu poate face o analiza a esecului la alegeri. Afiseaza resentimente fata de electorat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook ca premierul Victor Ponta nu e in stare sa faca o analiza sincera a esecului la prezidentiale si, mai grav, afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat.

Alina Gorghiu: Ponta nu e in stare sa faca o analiza a esecului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta nu este in stara sa faca o analiza sincera a esecului de la alegerile prezidentiale. Gorghiu spune ca Ponta ar trebui sa se intrebe daca nu.

Replica din PSD pentru Alina Gorghiu: Liberalii se fac de ras

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca liberali se fac de ras lansand atacuri la PSD. Declaratiile senatorului vin dupa ce copresedintele PNL Alina Gorghiu a.

Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Constanta, ca partidul lucreaza la conturarea unei noi majoritati parlamentare, existand discutii in acest sens cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta.

Alina Gorghiu acuza PSD ca va vota impotriva cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat, joi, ca din informatiile sale Partidul Social Democrat va vota impotriva solicitarilor procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in cazul senatorului Dan Sova, exact la fel cum a facut-o in ultima perioada cand a fost vorba de parlamentari PSD sau din coalitia aflata la guvernare.

Schimbul de replici intre Gorghiu si Ponta pe tema alocatiei continua. Liderul PNL: Le-a majorat doar pe Twitter

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut premierului Victor Ponta majorarea alocatiilor pentru copii si in viata reala. Declaratiile Alinei Gorghiu vin in contextul unui schimb de replici cu premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )