Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta raspunde MAE rus: DA, suntem constienti

B1 B1,
Victor Ponta raspunde MAE rus: DA, suntem constienti

Romania trebuie sa fie constienta de responsabilitatea si de consecintele suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau, avertizeaza Ministerul rus de Externe, catalogand drept periculoase actiunile. continuă pe B1

Ponta raspunde MAE rus: DA, suntem constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune

Guvernul este foarte constient ca deciziile sale sunt cele mai bune pentru Romania si parteneri, spune premierul Ponta ca reactie la avertismentul MAE rus, care a transmis, dupa ce Executivul a aprobat proiectul.

Victor Ponta: Este un moment istoric in relatia Romania - Turcia

Premierul Victor Ponta a subliniat importanta relatiei dintre Romania si Turcia, miercuri, in cadrul vizitei presedintelui turc Recep Tayip Erdogan, in Romania. Ponta a explicat ca acesta este un.

MAE de la Moscova: Romania trebuie sa fie constienta de consecintele suplimentarii capacitatilor NATO. Ponta: Cea mai buna decizie pentru Romania

Romania trebuie sa fie constienta de responsabilitatea si de consecintele suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau, avertizeaza Ministerul rus de Externe, catalogand drept periculoase actiunile Aliantei Nord-Atlantice. Premierul Victor Ponta a raspuns: Da, suntem foarte constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune pentru Romania.

Victor Ponta reactioneaza la avertismentul MAE rus

Premierul Victor Ponta a scris pe Twitter ca Guvernul este constient ca deciziile pe care ia sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii tarii noastre, in replica la ministerul de Externe rus care a precizat ca Romtnia va suporta consecintele suplimentarii capacitatii NATO.

Victor Ponta anunta ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor ai caror angajatori nu-si platesc darile la stat

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor care fac parte din trusturi sau societati care fac evaziune fiscala.

Victor Ponta anunta ca i-a trecut supararea

Premierul Victor Ponta, a declarat ca si-a insusit criticile primite dupa ce a spus ca nu va raspunde decat intrebarilor primite de la jurnalisti ale caror companii achita taxe si ca i-a trecut supararea, astfel ca va raspunde tuturor, informeaza Mediafax.

ActiveWatch - Victor Ponta incurajeaza comportamente ostile presei

Declaratia premierului Victor Ponta potrivit careia nu mai raspunde intrebarilor ziaristilor care lucreaza la companii cu datorii la stat incurajeaza comportamente ostile presei si constituie, chiar si involuntar, un atac la adresa libertatii presei, afirma ActiveWatch, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

FOTO VIDEO Contractul pentru constructia soselei de centura a Bacaului, semnat in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Ioan Rus

Astazi, la Bacau a avut loc semnarea contractului pentru soseaua de centura, in valoare de 393 de milioane de lei. Proiectul soselei ocolitoare a Bacaului este vechi peste 10 ani, iar in ultimii doi licitatia a fost blocata de contestatii. La conferinta din Bacau au fost prezenti premierul Victor Ponta, ministrul Ioan Rus, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, reprezentantii CNADR, dar si ai companiei Eko Insaat Ve Tic As.

Victor Ponta: Suntem intre ciocan si nicovala, dar deocamdata nu dam banii ceruti de fratii Micula

Premierul Victor Ponta, a declarat ca Guvernul nu va achita, deocamdata, banii solicitati in instanta de fratii Micula, deoarece exista o dispozitie in acest sens a Comisiei Europene si a adaugat ca Executivul se afla intre ciocan si.

Victor Ponta: Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati decide NATO

Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati sunt decise la nivelul NATO, a declarat premierul Victor Ponta, fara alte detalii, intrebat de presa daca, in discutia cu seful Fortelor Aliate din Europa, s-a pus problema unor noi baze sau.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )