Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta anunta ca i-a trecut supararea

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta anunta ca i-a trecut supararea

Premierul Victor Ponta, a declarat ca si-a insusit criticile primite dupa ce a spus ca nu va raspunde decat intrebarilor primite de la jurnalisti ale caror companii achita taxe si ca i-a trecut supararea, astfel ca va raspunde tuturor, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta anunta ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor ai caror angajatori nu-si platesc darile la stat

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor care fac parte din trusturi sau societati care fac evaziune fiscala.

Ponta s-a impacat cu jurnalistii: Mi-a trecut supararea si le raspund tuturor, dar imi mentin ideea cu plata taxelor

Premierul Victor Ponta a facut pace cu jurnalistii, afirmand ca i-a trecut supararea si asigurandu-i ca le va raspunde la toate intrebarile, insa a tinut sa precizeze ca isi mentine ideea ca.

Reactia lui Victor Ponta dupa ce Basescu a anuntat ca s-a mutat la Scrovistea: N-a trecut asa ceva prin Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cunoaste detalii cu privire la mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea si ca asa ceva nu a trecut prin Guvern. Nu citesc facebook-ul d-lui.

De ce are VICTOR PONTA dosare la DNA

Surse judiciare au declarat Romaniei libere ca Victor Ponta ar fi cercetat in dosarele lui Dan Sova pentru contractele de consultanta juridica incheiate cu CE Rovinari si CE Turceni. Romania libera a intrebat oficial DNA daca s-a inceput urmarirea penala in rem pentru fapta) fata de Victor Ponta in doua dosare conexate. DNA a confirmat indirect existenta dosarelor desprinse din cele ale lui Dan Sova, dar care s-au conexat.

Victor Ponta, despre noua structura de recuperare a prejudiciilor din cadrul Guvernului: Sistemul nu avea cum sa functioneze. Nu exclud emiterea unei OUG

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre infiintarea unei directii in cadrul Guvernului care se va ocupa de recuperarea prejudiciilor stabilite prin hotarari judecatoresti in cauze penala. Victor Ponta a.

Ultima aroganta a lui Victor Ponta: Raspund doar jurnalistilor care achita taxe

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care a incercat sa explice de ce a refuzat sa raspunda la intrebarea unui jurnalist privind votul senatorilor PSD in cazul Sova. insa, in loc de un motiv credibil, Ponta a venit cu un argument pueril: jurnalistul care i-a adresat intrebarea reprezenta o companie ce nu si-a achitat taxele.

Victor Ponta vrea referendum pentru modificarea Constitutiei pana la sfarsitul anului

Referendumul pentru validarea propunerilor de revizuire a Constitutiei ar putea fi organizat la sfarsitul acestui an, a declarat astazi liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: In a doua parte a anului vom pregati Legea salarizarii. Nu e normal ca premierul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin ca cei din institutii militarizate

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, dupa Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala, Guvernul vrea ca in partea a doua a anului sa pregateasca un alt proiect important, Legea salarizarii, care va fi finalizat tot de Parlament. Nu e normal ca prim-ministrul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin decat unii din institutii militarizate, a spus Ponta.

Victor Ponta, despre ajutorul ofiterilor acoperiti ai SRI pentru ANAF: Este adevarat, e normal sa fie asa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1Tv, ca este normal ca inspectorii ANAF sa fie ajutati de ofiteri acoperiti ai SRI. Da,.

Ce spune Victor Ponta despre despagubirile in cazul fratilor Micula

Premierul Victor Ponta a declarat pentru B1 TV ca printr-o modificare legislativa promulgata de Klaus Iohannis a fost creat un cont special pentru despagubirile in cazul Fratilor Micula, iar banii din contul respectiv au fost blocati in asteptarea aprobarii de la Comisia Europeana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )