Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta, despre ajutorul ofiterilor acoperiti ai SRI pentru ANAF: Este adevarat, e normal sa fie asa

B1 B1,
Victor Ponta, despre ajutorul ofiterilor acoperiti ai SRI pentru ANAF: Este adevarat, e normal sa fie asa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1Tv, ca este normal ca inspectorii ANAF sa fie ajutati de ofiteri acoperiti ai SRI. Da,. continuă pe B1

Ce spune Victor Ponta despre despagubirile in cazul fratilor Micula

Premierul Victor Ponta a declarat pentru B1 TV ca printr-o modificare legislativa promulgata de Klaus Iohannis a fost creat un cont special pentru despagubirile in cazul Fratilor Micula, iar banii din contul respectiv au fost blocati in asteptarea aprobarii de la Comisia Europeana.

Victor Ponta, despre vila Lac 3: Traian Basescu nu a vrut sa plece

Klaus Iohannis a precizat, marti, ca la 100 de zile de la preluarea mandatului de presedinte, statul roman nu i-a pus inca la dispozitie resedinta oficiala prezidentiala. Victor Ponta a precizat pentru B1 TV ca s-a ajuns la aceasta situatie deoarece Basescu nu a vrut sa paraseasca vila Lac 3.

Victor Ponta, despre noua structura de recuperare a prejudiciilor din cadrul Guvernului: Sistemul nu avea cum sa functioneze. Nu exclud emiterea unei OUG

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre infiintarea unei directii in cadrul Guvernului care se va ocupa de recuperarea prejudiciilor stabilite prin hotarari judecatoresti in cauze penala. Victor Ponta a.

Victor Ponta, despre Codul Fiscal: Important e sa fie in dezbatere la Senat. Vreti sa ii chemam pe cei de la FMI sa va conduca ei? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca si-a informat colegii privind situatia bugetara si a anuntat intentia privind reducerea TVA. intrebat despre avizul negativ pe care Consiliul Fiscal l-a dat pe Codul.

De ce are VICTOR PONTA dosare la DNA

Surse judiciare au declarat Romaniei libere ca Victor Ponta ar fi cercetat in dosarele lui Dan Sova pentru contractele de consultanta juridica incheiate cu CE Rovinari si CE Turceni. Romania libera a intrebat oficial DNA daca s-a inceput urmarirea penala in rem pentru fapta) fata de Victor Ponta in doua dosare conexate. DNA a confirmat indirect existenta dosarelor desprinse din cele ale lui Dan Sova, dar care s-au conexat.

Revenirea arogantei sau doar ultima reduta a lui Victor Ponta?

Am privit stupefiat pe o platforma de socializare un filmulet despre dualismul fermitatii de opinie a primului ministru Victor Ponta. Este vorba, de aceasta data, despre inconsistenta premierului in sprijinirea justitiei.

Victor Ponta, intrebat despre excesele ANAF-ului: Daca exista abuzuri, vor fi sanctionate / Vad ca exista deja o fratie a evazionistilor

Premierul Victor Ponta afirma ca eventualele abuzuri comise de inspectorii ANAF vor fi sanctionate, dar a acuzat existenta unei fratii a evazionistilor fiscali.

Victor Ponta sustine ca nu este la curent cu proiectul legislativ al unor senatori PSD prin care un politician sa nu mai poate fi incatusat sau arestat

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie nimic despre proiectul unui grup de senatori PSD privind modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Ponta, despre mutarea lui Basescu la Scrovistea: Nu a trecut asa ceva prin Guvern

Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea, a declarat premierul Victor Ponta, spunand ca detalii trebuie solicitate la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat.

Ce spune Ponta despre vila in care s-a mutat Basescu

Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )