Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta, despre vila Lac 3: Traian Basescu nu a vrut sa plece

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre vila Lac 3: Traian Basescu nu a vrut sa plece

Klaus Iohannis a precizat, marti, ca la 100 de zile de la preluarea mandatului de presedinte, statul roman nu i-a pus inca la dispozitie resedinta oficiala prezidentiala. Victor Ponta a precizat pentru B1 TV ca s-a ajuns la aceasta situatie deoarece Basescu nu a vrut sa paraseasca vila Lac 3. continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre vila in care s-a mutat Basescu

Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre noua structura de recuperare a prejudiciilor din cadrul Guvernului: Sistemul nu avea cum sa functioneze. Nu exclud emiterea unei OUG

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre infiintarea unei directii in cadrul Guvernului care se va ocupa de recuperarea prejudiciilor stabilite prin hotarari judecatoresti in cauze penala. Victor Ponta a.

Victor Ponta, despre Codul Fiscal: Important e sa fie in dezbatere la Senat. Vreti sa ii chemam pe cei de la FMI sa va conduca ei? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca si-a informat colegii privind situatia bugetara si a anuntat intentia privind reducerea TVA. intrebat despre avizul negativ pe care Consiliul Fiscal l-a dat pe Codul.

Victor Ponta, despre ajutorul ofiterilor acoperiti ai SRI pentru ANAF: Este adevarat, e normal sa fie asa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1Tv, ca este normal ca inspectorii ANAF sa fie ajutati de ofiteri acoperiti ai SRI. Da,.

Ce spune Victor Ponta despre despagubirile in cazul fratilor Micula

Premierul Victor Ponta a declarat pentru B1 TV ca printr-o modificare legislativa promulgata de Klaus Iohannis a fost creat un cont special pentru despagubirile in cazul Fratilor Micula, iar banii din contul respectiv au fost blocati in asteptarea aprobarii de la Comisia Europeana.

Ce spune directorul RA-APPS despre conditiile locative ale lui Traian Basescu de la Scrovistea: L-am anuntat vineri pe Ponta de mutarea lui Basescu

Directorul RA-APPSS, Gabriel Surdu, a anuntat ca regia i-a atribuit fostului presedinte Traian Basescu parterul unei vile aflate pe domeniul de la Scrovistea, in urma unor plangeri facute de fostul sef al statului, SPP respingand anterior mai multe propuneri inaintate de RA-APPS. Totodata, Surdu spune ca si-a anuntat superiorii, pe premierul Victor Ponta si pe secretarul general Ion Moraru, de incheierea contractului inca de vineri.

Ce spune STS despre vila de la Scrovistea in care s-a mutat Traian Basescu

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a precizat marti ca, in resedinta in care locuieste temporar fostul presedinte Traian Basescu, in zona Scrovistea, fostul sef al statului nu are acces la sistemele de telefonie speciala asigurate de STS, potrivit Agerpres.

Ponta, despre mutarea lui Basescu la Scrovistea: Nu a trecut asa ceva prin Guvern

Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea, a declarat premierul Victor Ponta, spunand ca detalii trebuie solicitate la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat.

Reactia lui Victor Ponta dupa ce Basescu a anuntat ca s-a mutat la Scrovistea: N-a trecut asa ceva prin Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cunoaste detalii cu privire la mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea si ca asa ceva nu a trecut prin Guvern. Nu citesc facebook-ul d-lui.

Traian Basescu, reactie la depunerea juramantului de catre Eugen Teodorovici: Punct si... de la vara lui 2012, inainte

Traian Basescu a facut un scurt comentariu in urma depunerii juramantului de catre Eugen Teodorovici in functia de ministru de Finante. Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la. vara lui 2012, INAINTE ! scrie Basescu pe pagina sa de Facebook. Tot luni, Partidul Miscarea Populara a transmis un comunicat de presa in care dezaproba complicitatea creata intre Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in cazul Teodorovici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )