Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca nu e singura

B1 B1,
Victor Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca nu e singura

Romania este o tara sigura pentru ca nu este singura, a declarat vineri premierul Victor Ponta, adaugand ca nu accepta amenintari la adresa tarii noastre din partea nimanui. Romania este o tara. continuă pe B1

Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca NU este singura. Nu accept amenintari total injuste si deplasate

Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura, ci in alianta cu alte tari puternice si democratice, a declarat premierul Victor Ponta, ca reactie la afirmatii ale unor oficiali rusi privind sistmul.

Ponta, reactie catre Rusia: Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura

Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura, ci in alianta cu alte tari puternice si democratice, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Seful Guvernului raspunde, astfel, afirmatiilor unor oficiali rusi privind scutul american antiracheta.

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015! Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!, a scris.

Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Romania, in acest moment, este una dintre cele mai competitive, daca nu cumva cea mai competitiva economie din Europa, prin faptul ca avem taxe mici, precum cota unica, TVA se reduce si am scutit impozitul pe profit. In acelasi timp, forta de munca.

Victor Ponta: MCV este depasit

Premierul Victor Ponta crede Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), evaluarea Comisiei Europene pentru Justitia din Romania si Bulgaria, este depasit de situatia actuala.

Victor Ponta, intrebat de pensiile speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si ca a avut grija sa nu le taie nimeni cu niciun leu, fara a da un raspuns concret.

Victor Ponta: MCV o fi atins obiective importante, dar un mecanism doar pe Romania si Bulgaria este depasit

Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pe justitie o fi atins obiective importante, Romania avand o justitie independenta, dar un mecanism aplicat doar pentru Romania si Bulgaria este depasit de situatia actuala, fiind nevoie de unul european pentru toata lumea, a afirmat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: MCV o fi atins obiective importante. Un mecanism doar pentru Romania si Bulgaria e depasit de situatia actuala

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pe justitie o fi atins obiective importante, dar un mecanism aplicat doar pentru Romania si Bulgaria este depasit de.

Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma o cale militieneasca, structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale Republicii Socialiste Romania.

VIDEO Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma o cale militieneasca, structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale Republicii Socialiste Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )