Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Romania nu poate fi intimidata de amenintari! Scutul antiracheta e fundamental pentru siguranta nationala si regionala

B1 B1,
Victor Ponta: Romania nu poate fi intimidata de amenintari! Scutul antiracheta e fundamental pentru siguranta nationala si regionala

Premierul Victor Ponta a scris miercuri, pe pagina personala de Twitter, ca Romania nu poate fi intimidata de amenintari, iar scutul antiracheta e fundamental pentru siguranta nationala. Romania nu poate fi. continuă pe B1

Ponta raspunde Rusiei: Romania nu poate fi intimidata de amenintari, scutul antiracheta e fundamental

Premierul Victor Ponta a reactionat la mesajul Consiliului de Securitate al Rusiei, conform caruia Polonia si Romania devin automat tinte potentiale pentru gazduirea scutului american antiracheta, spunand ca Romania nu poate fi intimidata de.

Ilie Sarbu: Victor Ponta nu poate calca pe piciorul operat trei saptamani. Dupa recuperare se va intoarce in tara

Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat luni ca premierul Victor Ponta nu are voie, timp de trei saptamani, sa puna jos piciorul operat si ca acesta se va intoarce in tara dupa ce va incheia recuperarea,.

De pe patul de spital, Ponta raspunde Rusiei. Pe Twitter

Romania nu poate fi intimidata de amenintari! Scutul anti-racheta e fundamental pentru siguranta nationala si regionala, scrie Ponta pe Twitter.

Operatie Victor Ponta. Premierul ar putea sa fie externat azi din spital

Operatie Victor Ponta. Premierul va afla in decursul zilei de duminica daca poate fi externat din spital in urma operatiei la genunchi, pentru a se intoarce inapoi in Romania. Medicii turci i-au recomandat sa nu forteze genunchiul operat timp de trei saptamani.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Calin Popescu Tariceanu, despre vizita in Turcia la Victor Ponta: Am avut discutii medicale si politice. Suntem parteneri politici si in aceasta situatie nimic nu poate inlocui comunicarea directa (VIDEO)

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost in vizita la premierul Victor Ponta in Turcia si, a spus acesta, au avut discutii medicale si politice. Am avut discutii medicale si politice. Suntem parteneri.

Avocata lui Victor Ponta a depus la DNA acte medicale prin care se justifica de ce premierul nu se poate prezenta la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a depus o serie de documente referitoare la starea de sanatate a sefului Guvernului, informeaza B1 TV. Prin.

UPDATE Victor Ponta: Azi medicii au decis ca pot fi externat. In maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala / Ponta il desemneaza pe Gabriel Oprea sa asigure conducerea interimara a Guvernului

UPDATE Ora 14:12 Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca medicii din Turcia au decis ca poate fi externat, urmand ca in urmatoarele 7 zile sa parcurga zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere, dupa care doua saptamani de fizioterapie si recuperare. Premierul precizeaza ca in maxim 28 de zile isi poate relua activitatea normala si ca luni dimineata va trimite presedintelui Klaus Iohannis o adresa prin care ii solicita sa il desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim ministru, inclusiv conducerea sedintelor de Guvern, in aceasta perioada.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )