Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Salariul minim trebuie majorat la 1.200 de lei de la 1 ianuarie. Combate munca la gri si stimuleaza munca la alb

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Salariul minim trebuie majorat la 1.200 de lei de la 1 ianuarie. Combate munca la gri si stimuleaza munca la alb

Fostul premier Victor Ponta considera ca majorarea salariului minim de la 1. 050 de lei la 1. 200 de lei brut este benefica, el afirmand ca masura stimuleaza munca la alb fiscalizata si o combate pe cea la gri, cand angajatorii platesc salariul minim pe contract si restul la negru. continuă pe Adevărul

Ponta: Marirea salariul minim de la 1 mai e o prostie

Fostul premier Victor Ponta a scris, pe contul sau de Facebook, ca este foarte bine sa fie marit salariul minim pe economie de la 1 ianuarie, pentru ca aceasta masura nu are impact bugetar negativ si nu afecteaza mediul economic. El este de parere ca cresterea salariului de la 1 mai este o prostie, pentru ca nimeni nu mai angajeaza oameni cu salarii sub 1. 200 lei brut, in afara sezonierilor.

Ponta: E foarte bine sa fie marit salariul minim de la 1 ianuarie; de la 1 mai e o prostie

Fostul premier Victor Ponta sustine ca este foarte bine sa fie marit salariul minim pe economie la 1. 200 de lei de la 1 ianuarie, deoarece aceasta masura nu are impact bugetar negativ si nu afecteaza mediul .

UPDATE: Salariul minim pe economie ar putea ajunge la 1250 lei, incepand cu 1 mai. CES analizeaza proiectul de hotarare al Guvernului

Salariul minim pe economie ar putea fi majorat la 1250 de lei, incepand cu 1 mai 2016, potrivit unui proiect de hotarare inaintat de Guvern. Astfel, Consiliul Economic si Social CES) a fost convocat marti dupa-amiaza pentru a aviza proiectul.

Salariul minim pe economie ar putea ajunge la 1250 lei, incepand cu 1 mai

Salariul minim pe economie ar putea fi majorat la 1250 de lei, incepand cu 1 mai 2016, potrivit unui proiect de hotarare inaintat de Guvern. Astfel, Consiliul Economic si Social CES) a fost convocat marti dupa-amiaza pentru a aviza proiectul.

Salariul minim creste la 1.250 de lei de la 1 mai dupa ce sindicatele s-au inteles cu Guvernul

Guvernul a inaintat un proiect de hotarare privind cresterea salariului minim la 1. 250 de lei, incepand de la 1 mai, dar si indexarea automata care va tine cont de cosul minim si de inflatie, propunere cu care sindicate sunt de acord, a declarat pentru.

Guvernul, sindicatele si patronatele negociaza SALARIUL MINIM pe 2016

Reprezentantii Guvernului, liderii confederatiilor sindicale si reprezentantii patronatelor discuta salariul minim pe economie in 2016, informeaza Mediafax.

Cati romani primesc salariul minim pe economie

La inceputul lunii octombrie, revista Capital tragea un semnal de alarma aratand faptul ca pe masura ce salariul minim creste fortat, ponderea celor retribuiti la acest nivel se mareste vertiginos in masa.

Hossu: Daca nu va creste salariul minim, vom avea miscari de strada

Liderul CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat ca, daca salariul minim pe economie nu va creste de la 1 ianuarie, cel mai probabil din 15 ianuarie vor fi miscari de strada, precizand si ca Guvernul nu are nicio justificare pentru a mentine o discriminare intre sectorul economic si cel bugetar.

Bogdan Hossu, CNS Cartel Alfa: Daca nu va creste salariul minim, vom avea miscari de strada

Bogdan Hossu, liderul CNS Cartel Alfa, a declarat ca, daca salariul minim pe economie nu va creste de la 1 ianuarie, cel mai probabil din 15 ianuarie vor fi miscari de strada, precizand si ca Guvernul nu are nicio justificare pentru a.

Victor Ponta, absent de la partid de cand a demisionat

Secretarul general al PSD spune ca Victor Ponta nu a mai dat pe la partid de cand a demisionat din functia de premier, de aproape 2 luni de zile. Codrin Stefanescu critica felul in care fostul prim-ministru a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )