Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta: Teodor Melescanu va fi consilier prezidential

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Teodor Melescanu va fi consilier prezidential

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va ocupa in echipa sa de la Cotroceni functia de consilier prezidential pe probleme de securitate. continuă pe Antena3

Ponta il va numi pe Melescanu consilier prezidential pe securitate nationala

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca, daca va castiga alegerile, il va numi pe fostul director al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Victor Ponta: Teodor Melescanu va face parte din echipa mea, in functia de consilier pe probleme de securitate nationala

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca daca va fi ales presedintele Romaniei, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va fi in echipa sa de la Cotroceni, consilier.

Victor Ponta: Teodor Melescanu va face parte din echipa mea, in functia de consilier pe probleme de securitate nationala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca daca va fi ales presedintele Romaniei, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va fi in echipa sa de la Cotroceni, consilier.

Ponta: Melescanu va fi consilier prezidential pe probleme de securitate nationala

Victor Ponta a anuntat ca Teodor Melescanu, fostul sef SIE, va fi noul consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Victor Ponta are trei variante de premier: Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. Tariceanu, principala optiune

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a anuntat marti seara ca are trei variante de premier daca va castiga alegerile prezidentiale: Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. In opinia sa, cea mai buna solutie ar fi Tariceanu, presedintele PLR.

Ponta il va numi consilier prezidential pe Melescanu in schimbul sustinerii

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca, daca va castiga alegerile, il va numi consilier prezidential pe fostul director al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor

Teodor Melescanu a anuntat ca il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax. in urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al.

Teodor Melescanu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor.

Teodor Melescanu: Impreuna cu Victor Ponta vom putea aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei

Teodor Melescanu a declarat ca in turul doi al prezidentialelor sustinerea lui merge la Victor Ponta, precizand ca un factor esential in luarea acestei decizii este convingerea ferma ca impreuna vor aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei.

Teodor Melescanu: Sunt sanse mari sa dau voturile mele lui Victor Ponta, in turul II

Candidatul independent pentru postul de sef al statului, Teodor Melescanu, a explicat, in direct la Antena 3, ca a fost surprins de scorul Monicai Macovei, dar ca pentru restul de candidati independenti a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )