Libnet.ro
UNICEF

09:00

Teodor Melescanu: Impreuna cu Victor Ponta vom putea aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodor Melescanu: Impreuna cu Victor Ponta vom putea aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei

Teodor Melescanu a declarat ca in turul doi al prezidentialelor sustinerea lui merge la Victor Ponta, precizand ca un factor esential in luarea acestei decizii este convingerea ferma ca impreuna vor aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta ar putea anunta AZI numele viitorului PREMIER. Iohannis il cheama alaturi de el pe ANTONESCU

Victor Ponta ar putea anunta astazi numele viitorului premier al Romaniei, daca va fi ales presedinte. Liderul PSD spune ca de la ora 17. 00, va avea o discutie cu reprezentantii coalitiei de guvernare si va.

Teodor Melescanu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor.

Teodor Melescanu il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor

Teodor Melescanu a anuntat ca il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax. in urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al.

Presa internationala despre Alegerile Prezidentiale: Victor Ponta ar putea aduce stabilitate in tara, dar ridica semne de intrebare asupra independentei justitiei / Votul de duminica - test crucial pentru Romania

Ziarele internationale dezbat problema alegerilor prezidentiale din Romania, dupa inchiderea urnelor si anuntarea rezultatelor exit-poll. Desi Victor Ponta este vazut ca favorit pentru fotoliul de la Cotroceni, presa straina pune sub semnul intrebarii independenta justitiei si masurile pentru combaterea coruptiei.

Victor Ponta: Teodor Melescanu va fi consilier prezidential

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va ocupa in echipa sa de la Cotroceni functia de consilier prezidential pe probleme de securitate.

Teodor Melescanu: Sunt sanse mari sa dau voturile mele lui Victor Ponta, in turul II

Candidatul independent pentru postul de sef al statului, Teodor Melescanu, a explicat, in direct la Antena 3, ca a fost surprins de scorul Monicai Macovei, dar ca pentru restul de candidati independenti a.

Victor Ponta: Teodor Melescanu va face parte din echipa mea, in functia de consilier pe probleme de securitate nationala

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca daca va fi ales presedintele Romaniei, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va fi in echipa sa de la Cotroceni, consilier.

Victor Ponta: Teodor Melescanu va face parte din echipa mea, in functia de consilier pe probleme de securitate nationala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca daca va fi ales presedintele Romaniei, ca fostul sef al SIE Teodor Melescanu, fost candidat la Presedintie, va fi in echipa sa de la Cotroceni, consilier.

Victor Ponta propune BEC ca formularul de declaratie pe propria raspundere sa poata fi descarcat online in turul doi al alegerilor: Intarzierea vine de la acel formular anti-frauda, pentru ca, stiti bine, in 2009, la Paris s-a fraudat votul

Premierul Victor Ponta a avut, luni, o intalnire cu reprezentanti ai MAE pe tema votului din diaspora, legata de disfunctionalitatile inregistrate la vot in primul tur. Primul ministru a declarat, la finalul intalnirii, ca Fiecare cetatean roman, oriunde se afla acesta, trebuie sa poata sa isi exercite dreptul de vot, este inadmisibil sa nu poata sa voteze. In ziua de 16 noiembrie trebuie sa nu existe niciun cetatean roman care sa nu isi poata exercita dreptul la vot, vom face tot ceea ce tine de noi. Victor Ponta a mai explicat ca in diaspora a fost un numar de sectii de votare identic cu cel din 2009, insa numarul alegatorilor a fost mai mare. El a subliniat ca ministrul de Externe garanteaza cu functia ca pe 16 noiembrie orice cetatean care vrea sa voteze va putea sa voteze si nu va ramane in afara sectiei pana la ora 21:00.

Victor Ponta, la Antena 3: Este foarte posibil ca Basescu sa fie suspendat inainte de terminarea mandatului/ Ponta refuza sa spuna insa cand

Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca este foarte posibil ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat inainte de terminarea mandatului de presedinte. Daca presedintele va continua sa incalce Constitutia atunci il vom suspenda. Va fi mai mult o suspendare simbolica, dar trebuie sa o facem, a declarat Ponta. Premierul a refuzat insa sa spuna daca procedurile pentru suspendarea presedintelui ar putea fi demarata inainte de turul doi al prezidentialelor sau dupa.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )