Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victoria Nuland si sacoul norocos: Oficialul american, imbracat la intalnirile cu Iohannis si Ponta la fel ca anul trecut la discutia cu Basescu (FOTO)

B1 B1,
Victoria Nuland si sacoul norocos: Oficialul american, imbracat la intalnirile cu Iohannis si Ponta la fel ca anul trecut la discutia cu Basescu (FOTO)

Asistenul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatic, Victoria Nuland, pare a avea un sacou norocos pe care il poarta la unele intalniri oficiale. Oficialul american. continuă pe B1

Klaus Iohannis s-a intalnit cu oficialul american Victoria Nuland, la Cotroceni (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice. in.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu oficialul american Victoria Nuland, la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice. in.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, a fost primita miercuri dimineata la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. In centrul discutiilor s-a aflat dorinta Romaniei de a intari Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborarii nu doar in domeniul militar ci si economic, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros, i-a spus Iohannis Victoriei Nuland, in debutul intrevederii. Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad, a raspuns oficialul american.

Ponta: Mesajul discutiei cu Victoria Nuland se refera la schimbarea culturii politice

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei de Guvern ca principalul mesaj al discutiei cu oficialul american Victoria Nuland se refera la schimbarea culturii politice din tara noastra, prin colaborare.

Victoria Nuland vine maine in Romania. Adjunctul secretarului de stat american se va intalni cu liderii romani

Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american, vine in Romania pentru o serie de intalniri cu liderii de la Bucuresti. Nuland va avea maine o intrevedere la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus.

Victoria Nuland vine in Romania. Adjunctul secretarului de stat american se va intalni cu liderii romani

Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american, vine in Romania pentru o serie de intalniri cu liderii de la Bucuresti. Nuland va avea o intrevedere la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus.

Primul oficial american la Cotroceni de la investirea lui Iohannis: Victoria Nuland se intalneste cu presedintele

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, la Cotroceni, cu asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland. Pe agenda discutiilor se afla si consolidarea Parteneriatului Strategic intre Romania si SUA si.

Victoria Nuland se va intalni marti cu oficialii romani

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va sosi, marti, 20 ianuarie, la Bucuresti, a anuntat Departamentul de Stat american. Nuland se va intalni cu seful statului, Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu.

Departamentul de Stat american: Victoria Nuland se deplaseaza azi la Bucuresti

Asistentul secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland se va deplasa, astazi, la Bucuresti, unde se va intalni cu oficiali romani de rang inalt, pentru a discuta despre chestiuni bilaterale si regionale, a anuntat, ieri, Departamentul de Stat american, intr-un comunicat.

Victoria Nuland, la Bucuresti: Coruptia tine de securitatea nationala. E nevoie de progrese reale, asta s-a votat

Asistentul secretarului de stat american, Victoria Nuland, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca fenomenul coruptiei este o chestiune de securitate nationala. Emisarul presedintelui american a remarcat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3007 seconds )