Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta: Mesajul discutiei cu Victoria Nuland se refera la schimbarea culturii politice

România Liberă România Liberă,
Ponta: Mesajul discutiei cu Victoria Nuland se refera la schimbarea culturii politice

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei de Guvern ca principalul mesaj al discutiei cu oficialul american Victoria Nuland se refera la schimbarea culturii politice din tara noastra, prin colaborare. continuă pe România Liberă

VIDEO Victor Ponta dupa intalnirea cu Victoria Nuland: Principalul mesaj al partenerilor externi este sa aratam ca Romania combate coruptia si evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta a declarat, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, dupa intalnirea cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA, ca principalul mesaj al partenerilor nostru este sa aratam ca Romania combate coruptia, combate evaziunea fiscala, in special de ANAF cu sprijinul celorlalte institutii. Sa schimbam cultura politica, prin colaborare, sa lucram impreuna pentru Romania si pentru pozitia noastra in regiune. Deciziile pentru mediul de afaceri sa fie anuntate din timp, sa fie predictibile si stabile.

Victor Ponta, discutie cu Victoria Nuland la Palatul Victoria (VIDEO)

Asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, s-a intalnit si cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. A fost prima data cand seful.

Victor Ponta se intalneste, miercuri, cu Victoria Nuland si cu ministrul britanic de Externe, Philip Hammond

Premierul Victor Ponta se intalneste, miercuri, la Palatul Victoria, cu adjunctul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, si cu secretarul de stat pentru Afaceri.

Victoria Nuland la Bucuresti. Ponta: Partenerii nostri nu vor scandal

Victoria Nuland la Bucuresti. Adjunctul secretarului de stat al SUA s-a intalnit astazi cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria, dupa ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Update. Victoria Nuland s-a intalnit cu Iohannis, Ponta si ministrul de Externe

Update 12. 10 - Dupa intalnirea de la Cotroceni, Victoria Nuland a discutat, in ordine cronologica, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu si, la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta, intrevedere care s-a.

Victoria Nuland se intalneste astazi cu Iohannis si Ponta

Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american, se va intalni in aceasta dimineata, de la ora 9, cu presedinte Klaus Iohannis. Nuland are programata doua ore mai tarziu si o discutie la.

Victoria Nuland si sacoul norocos: Oficialul american, imbracat la intalnirile cu Iohannis si Ponta la fel ca anul trecut la discutia cu Basescu (FOTO)

Asistenul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatic, Victoria Nuland, pare a avea un sacou norocos pe care il poarta la unele intalniri oficiale. Oficialul american.

Victoria Nuland, intalnire cu Iohannis, Ponta si politicienii. Surse: Americanii vor LEGEA Big Brother. Romania sa respecte statul de drept

Update 13. 53- Surse: Americanii vor legea Big Brother. Romania sa respect statul de dreptEste nevoie de legea Big Brother, le-a transmis Victoria Nuland, potrivit unor surse citate de Antena 3, politicienilor cu.

Victoria Nuland, intalnire cu Iohannis, Ponta si politicienii. Surse: Americanii vor LEGEA Big Brother si URGENTAREA schimbarii codului electoral

Update 13. 53- Surse: Americanii vor legea Big Brother. Romania sa respect statul de dreptEste nevoie de legea Big Brother, le-a transmis Victoria Nuland, potrivit unor surse citate de Antena 3, politicienilor cu.

Victoria Nuland, discutii la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland se intalneste miercuri cu Klaus Iohannis. Aceasta a sosit pe 20 ianuarie in Bucuresti. Pe langa seful statului, Victoria Nuland se va intalni si cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, potrivit unor surse oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )