Libnet.ro
UNICEF

21:46

VIDEO Victor Ponta dupa intalnirea cu Victoria Nuland: Principalul mesaj al partenerilor externi este sa aratam ca Romania combate coruptia si evaziunea fiscala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta dupa intalnirea cu Victoria Nuland: Principalul mesaj al partenerilor externi este sa aratam ca Romania combate coruptia si evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta a declarat, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, dupa intalnirea cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA, ca principalul mesaj al partenerilor nostru este sa aratam ca Romania combate coruptia, combate evaziunea fiscala, in special de ANAF cu sprijinul celorlalte institutii. Sa schimbam cultura politica, prin colaborare, sa lucram impreuna pentru Romania si pentru pozitia noastra in regiune. Deciziile pentru mediul de afaceri sa fie anuntate din timp, sa fie predictibile si stabile. continuă pe Hotnews

Valeriu Zgonea a secretizat sedinta dupa intalnirea cu Victoria Nuland si dezbaterile la Codul Electoral

Asistentul secretarului de stat SUA pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, s-a intalnit cu premierul Victor Ponta la Palatul Victoria, si apoi, la Vila Dante, s-a intalnit cu sefii celor doua.

Victor Ponta, discutie cu Victoria Nuland la Palatul Victoria (VIDEO)

Asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, s-a intalnit si cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. A fost prima data cand seful.

Victor Ponta se intalneste, miercuri, cu Victoria Nuland si cu ministrul britanic de Externe, Philip Hammond

Premierul Victor Ponta se intalneste, miercuri, la Palatul Victoria, cu adjunctul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, si cu secretarul de stat pentru Afaceri.

VIDEO Victor Ponta anunta amanarea Congresului si modificarea statutului PSD prin care penalii sa fie automat scosi din partid

Victor Ponta a anuntat luni ca in luna martie se va intalni Consiliul National al PSD pentru a modifica stautul partidului si pentru a pregati un congres ulterior. Printre modificarile de statut anuntate de Ponta se numara stipularea unor incompatibilitati intre calitatea de membru PSD si implicarea in dosare penale, precum si separarea functiilor politice de cele administrative exemplu - sefii de Consilii Judetene sa nu mai fie si sefi ai organizatiilor judetene). Reamintim ca anterior Ponta anuntase luna martie ca cea mai probabila pentru congresul PSD, pe fondul nemultumirilor din partid fata de pierderea alegerilor prezidentiale.

UPDATE Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare. Vom semna maine

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a declarat luni, intrebat cum s-au derulat consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au fost foarte bune. Premierul a refuzat sa de alte informatii pe acest subiect, precizand ca va face ulterior declaratii. Ora 12:34 Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD ca formatiunea sa sustine idea unui acord pe termen lung pentru finantarea sistemul de aparare si ca vom semna maine in numele PSD acest acord.

Ponta: Mesajul discutiei cu Victoria Nuland se refera la schimbarea culturii politice

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei de Guvern ca principalul mesaj al discutiei cu oficialul american Victoria Nuland se refera la schimbarea culturii politice din tara noastra, prin colaborare.

Victoria Nuland la Bucuresti. Ponta: Partenerii nostri nu vor scandal

Victoria Nuland la Bucuresti. Adjunctul secretarului de stat al SUA s-a intalnit astazi cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria, dupa ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Update. Victoria Nuland s-a intalnit cu Iohannis, Ponta si ministrul de Externe

Update 12. 10 - Dupa intalnirea de la Cotroceni, Victoria Nuland a discutat, in ordine cronologica, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu si, la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta, intrevedere care s-a.

Victoria Nuland la Bucuresti. Geoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA: Romania are nevoie de un nou inceput

Victoria Nuland la Bucuresti. Senatorul Mircea Geoana s-a intalnit astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland.

VGeoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA Victoria Nuland: Romania are nevoie de un nou inceput

Victoria Nuland la Bucuresti. Senatorul Mircea Geoana s-a intalnit astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )