Libnet.ro
UNICEF

18:30

VICTORIA Rusiei in fata Americii. Vladimir Putin, desemnat cel mai PUTERNIC om al Planetei

Antena3 Antena3,
VICTORIA Rusiei in fata Americii. Vladimir Putin, desemnat cel mai PUTERNIC om al Planetei

Barack Obama si-a pierdut titlul de cel mai puternic om al lumii in fata lui Vladimir Putin. O importanta publicatie de peste ocean l-a pus pe presedintele rus in fata liderului de la Washington in topul c. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, desemnat cel mai puternic si influent om al Planetei

Barack Obama si-a pierdut titlul de cel mai puternic om al lumii in fata lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

Vladimir Putin: Toti sportivii se vor simti bine la Soci, indiferent de orientarea sexuala.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a dar asigurari, luni, ca toti sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci se vor simti bine, indiferent de orientarea sexuala, transmite Mediafax. Vom face totul pentru ca sportivii, spectatorii si vizitatorii sa se simta bine la Jocurile Olimpice de la Soci, indiferent de nationalitate, apartenenta etnica sau orientare sexuala, a spus Putin la televiziunea rusa. Mai multe organizatii neguvernamentale si activisti pentru .

Vladimir Putin l-a detronat pe Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume Forbes 2013

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a detronat pe omologul sau american Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume realizat in fiecare an de Forbes, scrie AFP.

Vladimir Putin aduce un omagiu Komsomolului: Anii de studii, romantismul noilor drumuri, sentimentul de a fi legat de destinul Patriei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a adus marti un omagiu Uniunii Tineretului Comunist din URSS, Komsomol, romantic si patriot, cu ocazia celei de-a 95-a aniversari a acestei organizatii - astazi disparuta, scrie AFP.

Vladimir Putin: Toti sportivii se vor simti bine la JO de la Soci, indiferent de orientarea sexuala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat, luni, ca toti sportivii se vor simti bine la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, indiferent de orientarea sexuala. Vom face totul pentru ca sportivii,.

Mesajul surprinzator al lui Vladimir Putin catre sportivii homosexuali care vor participa la JO de la Soci

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, luni, ca toti sportivii se vor simti bine la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, indiferent de orientarea sexuala, informeaza AFP. Vom face.

Vladimir Putin este cea mai influenta persoana din lume

Presedintele Federatiei Ruse, Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost numit cea mai influenta persoana din lume, conform revistei Forbes. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe.

Vladimir Putin anunta ca sportivii gay se vor simti confortabil in Rusia, la Jocurile Olimpice de la Soci

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat recent ca sportivii homosexuali, care vor participa anul viitor, in februarie, la Jocurile Olimpice de la Soci, se vor simti confortabil in Rusia, scrie BBC.

Vladimir Putin spune ca homosexualii sunt bine-veniti la Jocurile Olimpice de la Soci

In incercarea de a reduce criticile referitoare la modul in care homosexualii sunt tratati in Rusia, presedintele Vladimir Putin a declarat luni ca toata lumea este bine-venita la Soci, pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2409 seconds )