Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vladimir Putin aduce un omagiu Komsomolului: Anii de studii, romantismul noilor drumuri, sentimentul de a fi legat de destinul Patriei

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin aduce un omagiu Komsomolului: Anii de studii, romantismul noilor drumuri, sentimentul de a fi legat de destinul Patriei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a adus marti un omagiu Uniunii Tineretului Comunist din URSS, Komsomol, romantic si patriot, cu ocazia celei de-a 95-a aniversari a acestei organizatii - astazi disparuta, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin: Toti sportivii se vor simti bine la JO de la Soci, indiferent de orientarea sexuala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat, luni, ca toti sportivii se vor simti bine la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, indiferent de orientarea sexuala. Vom face totul pentru ca sportivii,.

Mesajul surprinzator al lui Vladimir Putin catre sportivii homosexuali care vor participa la JO de la Soci

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, luni, ca toti sportivii se vor simti bine la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, indiferent de orientarea sexuala, informeaza AFP. Vom face.

Vladimir Putin spune ca homosexualii sunt bine-veniti la Jocurile Olimpice de la Soci

In incercarea de a reduce criticile referitoare la modul in care homosexualii sunt tratati in Rusia, presedintele Vladimir Putin a declarat luni ca toata lumea este bine-venita la Soci, pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, scrie Reuters.

Vladimir Putin: Toti sportivii se vor simti bine la Soci, indiferent de orientarea sexuala.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a dar asigurari, luni, ca toti sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci se vor simti bine, indiferent de orientarea sexuala, transmite Mediafax. Vom face totul pentru ca sportivii, spectatorii si vizitatorii sa se simta bine la Jocurile Olimpice de la Soci, indiferent de nationalitate, apartenenta etnica sau orientare sexuala, a spus Putin la televiziunea rusa. Mai multe organizatii neguvernamentale si activisti pentru .

Moscova: Mii de manifestanti au iesit in strada, cerand demisia lui Vladimir Putin

Mii de persoane, inclusiv liderul opozitiei, Aleksei Navalnii, au participat duminica la un mars autorizat, in centrul Moscovei, impotriva regimului presedintelui Vladimir Putin si pentru sustinerea detinutilor politici. Manifestantii au scandat Putin-hotul! si Libertate pentru detinutii politici!, avand imagini cu persoane care ar fi fost victimele persecutiilor politice - precum Mihail Hodorkovski si membre ale grupului Pussy Riot. Potrivit politiei, la mars au participat 4. 500 de oameni.

FOTO Mii de rusi au cerut demisia lui Vladimir Putin

Mii de persoane, inclusiv liderul opozitiei, Aleksei Navalnii, au participat duminica la un mars autorizat, in centrul Moscovei, impotriva regimului presedintelui Vladimir Putin si pentru sustinerea detinutilor politici, relateaza AFP.

Proteste de amploare la Moscova. Mii de persoane au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin

Mii de persoane, inclusiv liderul opozitiei, Aleksei Navalnii, au participat duminica la un mars autorizat, in centrul Moscovei, impotriva regimului presedintelui Vladimir Putin si pentru sustinerea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )