Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei

România Liberă România Liberă,
VIDEO 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei

Revolutia franceza din 1789 a fost un eveniment major al epocii moderne si a dus la rasturnarea vechiului regim si la instaurarea unei noi ordini politice si sociale . Ziua nationala a Frantei, 14 iulie, comemoreaza caderea, in 1789, inchisorii Bastilia. Desi in inchisoare erau doar 7 desinuti, Bastilia a devenit simbolul a tot ceea ce fusese detestabil in vechiul regim. continuă pe România Liberă

I Love la France

O fraza banala, decupata in litere aurii, sau rosu-alb-albastre, pe toate micile argumente cu care turistii se intorc din Paris. Astazi totusi este 14 iulie. Ziua nationala a Frantei, traditionala zi de defilare, de avioane care brazdeaza cerul parizian toata ziua, lasand dare tricolore.

Militarii romani participa la parada din Paris, de Ziua Nationala a Frantei

Militari romani vor participa luni la parada organizata la Paris, de Ziua Nationala a Frantei. Detasamentul armatei romane este format din militari ai Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul si din studenti de la.

Licitatia Arta ambientala, luni, 14 iulie 2014, ora 19 Galeria GOLDART Ghildush

Casa de Licitatii Goldart anunta punerea in vanzare luni 14 iulie a unui nou lot consistent de arta ambientala. Expertii Casei au operat o riguroasa selectie de arte decorative si plastice menita a satisface gusturile celor ce-si doresc infrumusetarea casei si a colectiei. De la rafinata sticlarie Art-Nouveau, faianta si portelan interbelic, la argintarie europeana si mici piese insolite de podoaba, obiectele ornamentale pot constitui deliciul oricarei locuinte moderne. Maestrii incontestabili ai artei contemporane romanesti figureaza in licitatie cu lucrari dintre cele mai atractive: Viorel Margineanu, Dan Hatmanu, Sorin Ilfoveanu, Stefan Caltia si altii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2393 seconds )