Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Adrian Ursu a lansat videoclipul piesei Mi-e dor de casa mea chiar de Ziua Independentei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adrian Ursu a lansat videoclipul piesei Mi-e dor de casa mea chiar de Ziua Independentei

De Ziua Independentei, interpretul Adrian Ursu a decis sa felicite dar si sa emotioneze toata tara cu lansarea noului sau videoclip la piesa interpretata alaturi de Orchestra Lautarii, Mi-e dor de casa mea. continuă pe Adevărul

Carly Rae Jepsen a lansat videoclipul piesei Part Of Your World!

Dupa ce si-a tinut fanii in suspans cu varianta audio a piesei si cu un scurt teaser al clipului, artista canadiana a postat ieri online intreg videoclipul piesei Part Of Your World. Acest track reprezinta o colaborare a lui Carly Rae Jepsen cu compania Disney, piesa aparand pe coloana sonora a clasicului film The Little .

HOT! Robin Thicke a lansat videoclipul piesei Give It 2 U!

Interpretul megahitului Blurred Lines isi continua promovarea albumului cu acelasi nume prin lansarea unui nou clip, cel al single-ului Give It 2 U, piesa fiind in colaborare cu rapperii Kendrick Lamar si 2 Chainz. Videoclipul a fost filmat in Los Angeles si a fost regizat de catre Diane Martel, aceeasi persoana si din spatele clipului .

Conor Maynard a lansat videoclipul piesei R U Crazy!

Tanarul artist si-a anuntat de curand fanii ca vor avea parte de un nou single al sau mai repede decat se asteapta si iata ca, intr-adevar, a avut dreptate. R U Crazy, piesa care acum beneficiaza si de un clip, este primul single extras de pe viitorul album al artistului si a fost compusa si .

Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei Midas Touch!

Artista britanica nu sta o clipa locului si isi promoveaza in permanenta noul album, Halcyon Days, editia relansata a albumului Halcyon. Dupa lansarea single-ului Burn si dezvaluirea catorva piese de pe material, Ellie ne prezinta acum si clipul pentru Midas Touch, al doilea single oficial de pe noul album. Midas Touch este o piesa in .

Carly Rae Jepsen a lansat un teaser pentru videoclipul piesei Part Of Your World!

Aceasta noua piesa reprezinta o colaborare a artistei canadiene cu compania Disney, Part Of Your World fiind un cover care va aparea pe coloana sonora a clasicului film The Little Mermaid. Filmul urmeaza a fi lansat in cinematografe pe 1 octombrie, iar piesa Part Of Your World va fi inclusa pe compilatia The Little Mermaid: .

Enrique Iglesias si Romeo Santos au lansat clipul piesei Loco!

Cantaretul spaniol nici nu si-a lansat bine videoclipul single-ului Turn The Night Up ca a si revenit in atentia noastra cu un clip pentru piesa Loco, cel de-al doilea single extras de pe viitorul sau album bilingv. Loco este o piesa in colaborare cu cantaretul Romeo Santos, solistul formatiei Aventura. Clipul piesei a fost filmat .

The Saturdays ne incanta cu videoclipul piesei Disco Love!

Una, Rochelle, Mollie, Frankie si Vanessa se distreaza de minune in stilul anilor 80 si 90 in clipul celui mai nou single al lor, Disco Love. Piesa a starnit valva printre fanii formatiei inca de la premiera sa la un post de radio britanic, multi dintre acestia considerand-o un viitor hit. Tinute stralucitoare, coafuri si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )