Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Aglomeratie in hypermarketurile din Slatina pentru masa de Paste

Adevărul Adevărul,
VIDEO Aglomeratie in hypermarketurile din Slatina pentru masa de Paste

Slatinenii care au lasat pe ultimele zile cumparaturile de Paste au luat cu asalt supermarketurile din oras pentru a-si completa stocul de provizii pentru ziua mentionata. Cele mai cautate in aceste zile au ramas hypermarketurile mari, marcile cu traditie dand tonul si luand caimacul vanzarilor. Indiferent ca sunt pe jos ori cu autoturismele, slatinenii par a fi dat uitarii criza economica si cumpara de toate pentru toti. continuă pe Adevărul

VIDEO Retete vegetariene pentru masa de Paste. Drob de legume, rosii umplute si pasca fara gluten

Ca vegetarian, in timpul sarbatorii de Paste, cand pe masa romanilor sunt nelipsite preparatele din carne de miel, poti sa te simti un pic stingher si sa ajungi sa te intrebi Eu ce mananc? Parca nu mai merge salata, mai ales daca esti la inceput cu dieta. Adeptii vegetarianismului sustin ca exista foarte multe preparate delicioase si foarte sanatoase care pot substitui produsele traditionale. Exista solutii si pentru cei care au alergie sau intoleranta la gluten, fiindca poti face inclusiv pasca si cozonac. HotNews. ro va prezinta cateva retete de Paste pentru vegetarieni si persoane cu intoleranta la gluten.

Pasca traditionala pentru masa de Paste

Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa in zilele de Paste. Traditia spune ca trebuie preparata in ajunul invierii.

Cele mai importante reguli pentru masa de Paste: ciorba de miel - periculoasa, drobul - prietenos

O data cu primavara, alimentatia noastra devine mai sanatoasa, fie si doar ca incep sa rasara multe legume care infrumuseteaza si dau gust bun mesei de sarbatoare. Ceapa verde, spanacul, usturoiul verde, patrunjelul, leusteanul, salata sau carnea frageda de miel pot da nastere unei mese extraordinare de Paste.

Chef Remus Nica de la Cireasa de pe tort, despre gastronomie, televiziune si masa de Paste, la Adevarul Live

Remus Nica, cheful care comenteaza prestatia vedetelor in bucatarie, la emisiunea Cireasa de pe tort, de la Prima TV, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde va povesti cum se impaca gastronomia cu televiziunea. Totodata, Remus Nica ne va da cateva sugestii si sfaturi pentru masa de Paste.

Remus Nica de la Cireasa de pe tort, despre gastronomie, televiziune si masa de Paste, la Adevarul Live de la ora 13.00

Remus Nica, prezentatorul care comenteaza prestatia vedetelor in bucatarie, la emisiunea Cireasa de pe tort, de la Prima TV, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde va povesti cum se impaca gastronomia cu televiziunea. Totodata, Remus Nica ne va da cateva sugestii si sfaturi pentru masa de Paste.

FOTO Cum au invatat copii din Naruja sa inroseasca si sa incondeieze ouale ecologic pentru masa de Paste

Copii cu varste intre 6 si 16 ani au participat la proiectul Ouale incondeiate-nepretuit tezaur al traditiilor noastre vrancenesti, derulat la initiativa Bibliotecii Publice Naruja.

Studiu: Surprizele toxice din vopselurile pentru oua

Jumatate dintre vopselurile de oua disponibile pe piata romaneasca contin peste 7 E-uri, dintre care unele periculoase pentru sanatate, arata un studiu al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor. Cercetarea a mai aratat ca toate dintre cele 20 de produse analizate au in componenta cel putin o substanta chimica de acest tip.

Jocul lui Putin din Ucraina, pentru Geneva

In estul Ucrainei si in Transnistria au fost organizate miercuri actiuni prin intermediul pro-rusilor, menite sa-i ofere lui Putin atuuri la reuniunea de joi de la Geneva pentru a-si impune scenariul federalizarii Ucrainei. NATO a anuntat noi masuri imediate pentru a raspunde crizei ucrainene - apararea aliatilor din Europa de est va fi intarita terestru, maritim si in aer.

Estelle, mai PORNO ca niciodata! Artista lanseaza cel mai DEOCHEAT videoclip din cariera, pentru piesa Make Her Say (Beat It Up)!

Atitudinea timida si cumintica din videoclipul hitului American Boy este ISTORIE! In varsta de 34 de ani, cantareata britanica Estelle.

Korodi s-a intalnit cu o delegatie din China pentru semnarea unui Memorandum pe Mediu

Attila Korodi, ministrul Mediului and si Schimbarilor Climatice MMSC), s-a intalnit, in aceasta dupa amiaza, la sediul MMSC, cu delega and tia Chinei, condusa de Zhao Shucong, seful Administratiei Nationale pentru Silvicultura din China unde s-a semnat Memorandumul de in and telegere intre Administra and tia de Stat pentru Silvicultura din China, MMSC and si Departamentul pentru Ape, Paduri and si Piscicultura din Romania privind cooperarea in domeniul silviculturii, conservarii zonelor umede and si protec and tiei vie and tii salbatice, se arata intr-un comunicat emis astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )