Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Basescu, intalnire cu fanii de pe Facebook: in 2014, campania de pe Internet va fi cruciala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Basescu, intalnire cu fanii de pe Facebook: in 2014, campania de pe Internet va fi cruciala

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, vineri, cu fanii de pe Facebook. Seful statului s-a aflat la cea de-a doua intalnire cu comunitatea de sustinatori de pe pagina de Facebook Alaturi de presedintele nostru, organizata in cadrul Interactive Central Eastern Europe Festival 2013. continuă pe Adevărul

VIDEO Traian Basescu, la intalnirea cu fanii de pe Facebook: in 2014, campania prezidentiala de pe Internet va fi cruciala

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, vineri, cu fanii de pe Facebook. Seful statului s-a aflat la cea de-a doua intalnire cu comunitatea de sustinatori de pe pagina de Facebook Alaturi de presedintele nostru, organizata in cadrul Interactive Central Eastern Europe Festival 2013.

Traian Basescu, la intalnirea cu sustinatorii de pe Facebook: in 2014, campania prezidentiala va fi cruciala. Campaniile pe internet vor fi mai eficiente

Presedintele Traian Basescu a avut o noua intalnire cu sustinatorii sai de pe Facebook, vineri, intr-un mall din Capitala. Aceasta este a doua intrevedere pe care seful statului o are cu sustinatorii sai.

LIVETEXT Traian Basescu, la intalnirea cu fanii de pe Facebook

Traian Basescu se intalneste, de la ora 17. 00, cu sustinatorii sai de pe Facebook. Prietenii de pe pagina Alaturi de Presedintele Nostru se intalnesc cu seful statului la ICEEfest, un eveniment despre puterea internetului si influenta platformelor de socializare.

Traian Basescu se intalneste cu fanii de pe Facebook

Presedintele Traian Basescu a fost invitat sa se intalneasca cu sustinatorii sai, mesajul fiind postat pe pagina de Facebook Alaturi de Presedintele nostrum. Seful statului a acceptat prompt invitatia, astfel, intalnirea va avea loc joi, la ora 17.

LIVETEXT Basescu: Ma uitam ca Inna e cea mai activa pe Facebook. N-am aceleasi valente ca Inna

Traian Basescu se intalneste, joi seara, cu sustinatorii sai de pe Facebook. Prietenii de pe pagina Alaturi de Presedintele Nostru se intalnesc cu seful statului la ICEEfest, un eveniment despre puterea internetului si influenta platformelor de socializare.

Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%

Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu sustinatorii sai de pe Facebook. Prietenii de pe pagina Alaturi de Presedintele Nostru i-au pus intrebari sefului statului la ICEEfest, un eveniment despre puterea internetului si influenta platformelor de socializare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )