Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Buzaul ramane sub cod galben de ploi si vijelii. Primul val de furtuni a lovit cel mai puternic la Ramnicu Sarat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Buzaul ramane sub cod galben de ploi si vijelii. Primul val de furtuni a lovit cel mai puternic la Ramnicu Sarat

Ploile torentiale si vijeliile au pus de marti stapanire pe jumatate de tara. Un numar de 16 judete, intre care si Buzaul, sunt pana miercuri seara sub cod galben, iar pentru 11 judete, avertizarea este valabila pana joi. in judetul Buzau, primul val de furtuni a lovit cel mai puternic la Ramnicu Sarat. continuă pe Adevărul

Avertizarea cod galben de ploi si vijelii, prelungita pana joi seara, in 11 judete

Avertizarea cod galben de ploi si vijelii a fost prelungita pana joi seara, in 11 judete din Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei si sud-vestul Transilvaniei, iar pana miecuri seara raman sub atentionare cod galben 16 judete din nordul, estul si centrul tarii.

Avertizarea de Cod galben de ploi si vijelii, prelungita pana joi pentru 11 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, pana joi seara, avertizarea de Cod galben de ploi si vijelii, fiind vizate 11 judete din Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei si sud-vestul Transilvaniei. De asemenea, pana miecruri seara raman sub atentionare de Cod galben 16 judete din nordul, estul si centrul tarii.

Avertizare cod galben de ploi abundente si vijelii, in nordul, centrul si estul tarii, de marti la amiaza pana miercuri noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de ploi si vijelii, in nordul, centrul si estul tarii, valabila de marti, la ora 12:00, pana miercuri la ora 23:00. In intervalul precizat, se vor semnala ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica accentuata.

Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete din tara. Unde exista pericol de inundatii

Marti, atmosfera va deveni instabila in mare parte din tara. Avertizarea meteorologilor intra in vigoare la pranz si este valabila pana maine seara. Se vor semnala ploi torentiale, instabilitate atmosferica accentuata si vijelii pentru 27 de judete din nordul, estul si centrul tarii. Potrivit acestei atentionari, cantitatile de apa vor putea depasi local 25. 30 l/mp si izolat 50. 60 l/mp.

COD GALBEN de ploi si vijelii in 27 de judete. Cand expira prognoza

Meteorologii au emis o noua avertizare de Cod Galben de ploi si vijelii in 27 de judete din nordul, centrul si estul tarii, incepand de marti dupa-masa pana miercuri noaptea.

Cod GALBEN de ploi in aproape toata tara. Cand scapam de vremea rea

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi zona Carpatilor Orientali si Meridionali si in estul si sud vestul Transilvaniei, Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei.

UPDATE. COD GALBEN de ploi torentiale si grindina

Meteorologii au emis o noua atentionare cod galben de ploi cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si caderi de grindina. Cantitaile de apa vor depasi.

Cod GALBEN de ploi in aproape toata tara

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru miercuri pana la ora 22. 00 in zona Carpatilor Orientali si Meridionali si in estul si sud vestul Transilvaniei, Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei.

Cod galben de ploi si grindina in judetul Olt

Judetul Olt se numara printre judetele unde, miercuri si joi, va ploua abundent. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri 17 iunie, oatentionare cod galbende ploi. Avertismentul meteorologilor este valabil, deocamdata, pentru intervalul miercuri, ora 20. 00 joi, ora 22.

Judete intregi maturate de ploi, vijelii si grindina. Ploile au facut ravagii in mare parte din tara

Judete intregi maturate de ploi, vijelii si grindina. Este bilantul lasat in urma de codul galben emis de meteorologi. Dupa atata vreme in care s-au rugat sa dea o picatura de ploaie, agricultorii plang.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )