Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO. Cele mai IMPORTANTE momente ale accidentului din Muntenegru.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cele mai IMPORTANTE momente ale accidentului din Muntenegru.

MARTI, ora 13. 30: Repatrierile victimelor se vor face in functie de gravitatea cazurilor. Astfel, mai intai vor fi adusi in tara romani grav raniti, apoi romanii a caror stare este stabila si persoanele decedate. ora 13. 00: Guvernul a adoptat, marti, o hotarare, prin care s-a decretat, miercuri zi de doliu national ora 11:30 - Adjunctul sectiei de politie din Podgorica a declarat, marti, ca inca nu se cunosc cauzele accidentului si ca autoritatile nu au reusit sa scoata din canion autocarul . continuă pe România Liberă

VIDEO Cele mai spectaculoase momente de pe Internet din 2013, cuprinse in cinci minute

Utilizatorul de Youtube zapatou a compilat 187 de clipuri video spectaculoase intr-un filmulet de cinci minute care te tine cu sufletul la gura.

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre victimele accidentului din Muntenegru

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre romanii afectati de tragedia din Muntenegru. Antena 3 s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor informative, la nivelul.

Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai mari scaderi ale costului de ocupare a birourilor

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, potrivit CBRE.

Bucuresti, in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a ...

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, conform Mediafax. Astfel, costul de ocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti se situeaza la 23,25 euro/metru patrat/luna, in conditiile in care chiria medie s-a diminuat in perioada analizata cu 7,7%, la 18 euro/metru patrat/luna. In costul de ocupare sunt incluse si .

Cine sunt victimele din Curtea de Arges ale accidentului din Muntenegru

Victimele din Curtea de Arges ale accidentului din Muntenegru erau oameni importanti din oras, a spus primarul din municipiu, Nicolae Diaconu, luni, la Antena 3. Este o zi de doliu pentru noi, desi astazi.

Victime ale accidentului din Muntenegru. Cei doi soti din Timisoara morti in accident vizitasera Egiptul cu aceeasi firma de turism

Cei doi soti din Timisoara care au murit in accidentul din Muntenegru iesisera la pensie si mergeau frecvent in excursii. Sotii vizitasera si Egiptul prin aceeasi firma de turism. Calatoria de acum era.

Cele mai importante reactii dupa privatizarea de 200 mil. euro a CFR Marfa

Privatizarea CFR Marfa s-a incheiat dupa mai bine de sase ani de amanari, pretul final 202 mil. euro) fiind de cinci ori mai mic decat miliardul la care fostii ministri ai Transporturilor Ludovic Orban si Radu Berceanu visau inaintea startului crizei.

Faze tari: Povestea barbatului care s-a ascuns de Securitate aproape 20 de ani deghizat in femeie; Este una din cele mai importante descoperiri de pana acum despre planeta Marte; S-a deghizat si a incercat sa dea bacalaureatul in locul fiicei sale

Iata manusile-telefon, care-ti tin mainile calde. O companie care sustine reciclarea a inventat o pereche de manusi care pot fi folosite drept telefon, fara sa fie nevoie de aparatul in sine. Manusile se numesc Talk to the Hand. Misterul mesajului descoperit intr-o sticla, pe fundul unui lac, dupa un secol, a fost deslusit. Un barbat din America a fost socat dupa ce a realizat ca un mesaj descoperit intr-o sticla, la jumatatea lunii iunie, a apartinut chiar.

A fost una din cele mai frumoase femei ale Hollywood-ului. Acum arata ca un MONSTRU din cauza operatiilor estetice

Este foarte greu sa spui stop. intotdeauna va fi cineva mai frumos, mai bogat, mai bun ca tine, iar competitia nu are intotdeauna efecte pozitive. Din dorinta de a arata impecabil, de a fi in centrul atentiei,.

Top 5 cele mai citite articole ale saptamanii.

Cel mai citit articol al saptamanii a fost editorialul lui Dan Cristian Turturica intitulat Planul Basescu Ponta impotriva lui Voiculescu - Antonescu. Un nou scandal. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Victor Ponta dupa anuntul presedintelui ca va organiza un nou referendum pentru reducerea numarului de parlamentari si trecerea la un legislativ unicameral. Dupa care a adaugat: sa faca orice referendum doreste are dreptul, foarte bine. Citeste .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )