Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO. Comandamentul de urgenta a decis stare de urgenta in trei judete.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Comandamentul de urgenta a decis stare de urgenta in trei judete.

Membrii comandamentului de urgenta au decis sa declare starea de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol, au declarat surse oficiale. Conform legii, starea de alerta se refera la punerea de indata in aplicare a planurilor de actiuni si masuri de prevenire, avertizare a populatiei, limitare si inlaturare a consecintelor situatiei de urgenta, respectiv ale unui eveniment exceptional care, prin amploare si intensitate, ameninta viata si . continuă pe România Liberă

Vestea BUNA data de meteorologi acum. Doar trei judete mai sunt sub avertizare

Vesti bune vin de la meteorologi in aceasta dimineata. Codul galben de ninsori si viscol a mai fost prelungit in doar trei judete: Iasi, Vaslui si Bacau, iar codul portocaliu a ramas valabil pentru: Vrancea,.

COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila.

UPDATE: Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat Comandamentul de Iarna la ora 22. ANM: Cod ROSU in judetul Buzau, sudul judetului Vrancea si jumatatea de nord a judetului Braila. Se vor semnala : ninsoare abundenta, puternic viscolita si troienita, vizibilitate redusa spre zero. Viteza vantului la rafala va depasi 70. 80 km/h. Observatii: la ora 13, in zona avertizata stratul de zapada deja depus masura in medie 40 cm, iar viscolul puternic dureaza de peste 36 de .

UPDATE. COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. ...

UPDATE: Liniile de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, Ploiesti - Urziceni si Cilibia - C. Rosetti sunt inchise si au fost anulate peste 100 de trenuri, intarzierile fiind si de peste 11 ore, potrivit datelor centralizate de CFR Calatori la ora 17. Citeste si: Peste O SUTA de trenuri anulate si TREI linii inchise Un numar de 117 trenuri au fost anulate din cauza timpului nefavorabil. Trenuri cu intarzieri foarte mari mai sunt pe liniile Bucuresti Nord - Salva 680 de minute) si Sibiu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )