Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cum arata spotul celui mai mare festival de film din Europa dedicat comediei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata spotul celui mai mare festival de film din Europa dedicat comediei

Spotul oficial al Festivalului International de Film Comedy Cluj a fost lansat azi, 24 septembrie. Acesta a fost realizat de echipa Good Hands, castigatoare a premiului Best Foreign Poster pentru lungmetrajul Roxanne) la Golden Trailer Awards, cea mai prestigioasa competitie a marketingului de film din lume. Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca in intervalul 10-19 octombrie. continuă pe Adevărul

Directorul executiv al celui mai mare producator de diamante din Rusia, OAO Alrosa, Fiyodor Andreev, a demisionat din functie

Directorul executiv al celui mai mare producator de diamante din Rusia, OAO Alrosa, Fiyodor Andreev, si-a anuntat demisia, invocand motive legate de sanatatea sa, scrie Bloomberg.

VIDEO Record in Bundesliga: gol de la cea mai mare distanta

Etapa din Bundesliga a inregistrat golul marcat de la cea ma mare distanta din istoria acestei competitii.

Tragedie intr-o familie din localitatea Socond, Satu Mare: un copilas de doar doi ani, omorat de fratele mai mare

Un copilas de doar doi ani a decedat ieri dupa masa, dupa ce mai multe caramizi de pe acoperisul casei i-au cazut direct in cap. Totul s-a intamplat in timp de fratele mai mare curata cosul de fum.

Cum a evoluat bugetul Educatiei in ultimii cinci ani. Anul acesta - cea mai mare finantare de la izbucnirea crizei

Educatia beneficiaza, anul acesta, de cel mai mare buget pe care l-a primit in ultimii patru ani, potrivit datelor obtinute de la Ministerul Educatiei. Anul 2012 a fost cel mai sarac, in timp ce in 2007 Educatia a avut cea mai consistenta finantare.

Masa monetara, cu 5,6% mai mare fata de anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii august, un sold de 242. 793,9 milioane lei, cu 0,9% mai mare decat in iulie, dar cu 5,6% mai mare decat in august 2013 4,8% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

Masa monetara, cu 5,6% mai mare fata de anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii august, un sold de 242. 793,9 milioane lei, cu 0,9% mai mare decat in iulie, dar cu 5,6% mai mare decat in august 2013 4,8% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania va fi inaugurata pe 31 octombrie. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei, iar lucrarile au inceput in 2011. Comisia de receptie din cadrul Primariei a demarat astazi procedurile de verificare a lucrarilor.

Listarea Alibaba a devenit cea mai mare din istorie: gigantul a strans 25 de miliarde de dolari pe bursa de la New York

Oferta publica initiala a Alibaba Group Holding Ltd a devenit cea mai mare din istorie, ajungand la 25 miliarde de dolari, dupa ce bancile care derulau oferta si-au exercitat optiunea de majorare a tranzactiei cu 15%, in urma cererii solide, scrie Bloomberg.

Robert Turcescu recunoaste ca a fost ofiter acoperit: Eram fariseu. Nu am trait o eliberare mai mare

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, in emisiunea Sorinei matei, la B1TV, ca documenetele p-e care le-a publicat pe blogul personal soi care arata ca a fost locotenent-colonel sub acoperire sunt reale.

Robert Turcescu recunoaste ca a fost ofiter acoperit: Eram fariseu. Nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, in emisiunea Sorinei Matei, la B1TV, ca documentele pe care le-a publicat pe blogul personal si care arata ca a fost locotenent-colonel sub acoperire sunt reale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )