Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cum va fi vremea de Florii si de Pasti: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum va fi vremea de Florii si de Pasti: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a declarat luni ca la sfarsitul saptamanii, de Florii, vor fi temperaturi spre 20 de grade in sudul si posibil si in vestul tarii, iar de Pasti vor fi asemanatoare, cum spune si traditia, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Cum va fi vremea de Florii si de Pasti: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a declarat luni ca la sfarsitul saptamanii, de Florii, vor fi temperaturi spre 20 de grade in sudul si posibil si in vestul tarii, iar de Pasti vor fi asemanatoare, cum spune si traditia, transmite Mediafax.

Cum va fi vremea de Florii si Paste. Prognoza meteo pana pe 21 aprilie

Meteorologii spun ca vremea va fi schimbatoare pana la sfarsitul acestei saptamani. Dupa zile mai reci urmeaza insa o perioada de incalzire pana spre jumatatea saptamanii, apoi o noua racire, la sfarsitul saptamanii, chiar de Florii, cand se pot inregistra temperaturi spre 20 de grade in sudul si posibil si in vestul tarii.

Vremea se incalzeste de maine. Vezi prognoza meteo pana miercuri

Vremea se incalzeste la inceputul saptamanii, temperaturile urmand sa creasca luni pana la 20 de grade in sudul tarii, in timp ce pentru ziua de miercuri sunt prognozate conditii de ploaie in aproape.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni si marti

Luni, vremea se va incalzi, astfel incat valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei la nivelul intregii tari. Vor fi innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde mai ales in cursul zilei pe arii restranse va ploua slab, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )