Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Cutremurul din Nepal: Bilantul a depasit 5.000 de morti. In total, 7 milioane de oameni au fost afectati de seism

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cutremurul din Nepal: Bilantul a depasit 5.000 de morti. In total, 7 milioane de oameni au fost afectati de seism

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a depasit 5. 000 de morti, iar peste 11. 000 de oameni au fost raniti, au anuntat marti autoritatile locale, citate de NBC News. Pana in prezent, putem confirma moartea a 5. 057 de persoane. Alti 11. 000 de oameni au fost raniti, a comunicat Centrul nepalez pentru operatiuni de urgenta. Alti aproximativ 1,4 milioane de oameni au nevoie urgenta de alimente si apa, iar numarul persoanelor afectate de seisme se ridica la sapte milioane. Nepalul are 28 de milioane de locuitori. continuă pe Hotnews

VIDEO Cutremurul din Nepal: Turnul istoric Dharara, simbol al capitalei Kathmandu construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul seismului

Turnul istoric Dharara, un simbol al Nepalului si al capilatei Kathmandu, construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter produs sambata dimineata. Seismul de 7,9 grade pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepalul si nordul Indiei este cel mai puternic inregistrat in aceasta zona a lumii in ultimii 81 de ani. Bilantul victimelor, care a trecut deja de 800 de morti, creste de la o ora la alta. In 1934, un cutremur cu magnitudinea de 8,3 grade pe scara Richter a ucis peste 8. 500 de oameni in Nepal.

VIDEO Cutremurul din Nepal: Turnul istoric Dharahara, simbol al capitalei Kathmandu construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul seismului

Turnul istoric Dharahara, un simbol al Nepalului si al capilatei Kathmandu, construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter produs sambata dimineata. Seismul de 7,9 grade pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepalul si nordul Indiei este cel mai puternic inregistrat in aceasta zona a lumii in ultimii 81 de ani. Bilantul victimelor, care a trecut deja de 800 de morti, creste de la o ora la alta. In 1934, un cutremur cu magnitudinea de 8,3 grade pe scara Richter a ucis peste 8. 500 de oameni in Nepal.

Cutremurul din Nepal: Peste 5.000 de morti si 11.000 de raniti

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a depasit 5. 000 de morti, iar peste 11. 000 de oameni au fost raniti, au anuntat marti autoritatile locale, potrivit Mediafax.

De ce cutremurul din Nepal nu a fost o surpriza pentru geologi

Cutremurul de 7,9 pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepal, la ora locala 11. 11, s-a produs la o adancime de 10 km, aproape de capitala Kathmandu. Cutremurul a fost atat de puternic, incat a provocat o avalansa pe varful Everest si a facut mai mult de 2. 000 de victime. Totusi, sunt cateva date stiintifice [] De ce cutremurul din Nepal nu a fost o surpriza pentru geologi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cutremurul din Nepal Aventurierul Google a murit intr-o avalansa pe Everest

Dan Fredinburg, cel care se autointitulase Aventurierul Google, a murit din cauza unei avalanse declansate pe Everest de cutremurul din Nepal. Din pacate am pierdut pe unul dintre noi in aceasta tragedie, se arata intr-un comunicat postat de Google pe pagina sa de internet. Dan Fredinburg, un vechi membru al companiei, era in Nepal cu alti trei angajati Google pentru a urca pe Everest, scrie sursa citata.

MAE: inca 9 cetateni romani, localizati dupa cutremurul din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul din Nepal, toti fiind in siguranta, potrivit Mediafax.

Avalansa de pe Everest cauzata de cutremurul din Nepal a facut victime: Aventurierul Google a murit

Un vechi membru al companiei Google, cunoscut si sub numele de aventurierul Google a murit prins de avanlansa declansata de cutremurul din Nepal, potrivit Hotnews. Compania a confirmat stirea intr-un.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

UPDATE. Cel mai recent bilant al cutremurului din Nepal: Peste 5.000 morti si 11.000 de raniti

Update 17. 25- Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a depasit 5. 000 de morti, iar peste 11. 000 de oameni au fost raniti, au anuntat marti autoritatile locale, citate de NBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )